new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kinderschoenen van Esprit

Kinderschoenen moeten veel doorstaan: lange wandelingen van en naar school, wilde spelletjes in de speeltuin, boomklimpartijtjes en nog zo veel meer. Voor al deze avonturen moeten kinderschoenen comfortabel zitten en stevig zijn – maar ze moeten vooral bij onze kleintjes in de smaak vallen. Leuke kinderschoenen voor elke dag: casual sneakers die op de speelplaats de aandacht trekken, stoere veterschoenen waarin kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven in weer en wind, en dan zijn er nog de warme gevoerde laarzen voor eindeloze sleeritjes en sneeuwbalgevechten. Wat onze kinderen ook van plan zijn: met passende kinderschoenen is het altijd dolle pret.

Plezier en spelen, regen en zonneschijn – kinderschoenen die voor alle gelegenheden geschikt zijn

Je kinderen kijken ontgoocheld door het raam. Het is de eerste dag van de herfstvakantie en je zoon had zich enorm verheugd op een bezoekje aan de dierentuin – jammer genoeg regent het pijpenstelen. Met een pruillip trapt hij zijn kleurrijke sneakers met klittenbandsluiting in de hoek en laat zich moedeloos op de zetel vallen. Je dochtertje, die twee jaar jonger is, woelt in de kleerkast op zoek naar haar kleurrijke rubberlaarzen en haar regenjack, maar wanneer ze ziet dat het ook nog eens hevig stormt, stopt ze al snel met zoeken. Ze zitten allebei pruilend in de zetel en hebben geen idee wat ze kunnen doen. Je verdwijnt stilletjes in de keuken en komt enkele minuten later met een dienblad met drie kopjes warme chocolademelk en cakejes terug. Jullie maken het gezellig in de grote zetel met kussens en dekens en je wilt net voorstellen om een verhaaltje voor te lezen, wanneer je zoon naar de kast loopt en een fotoalbum uithaalt. Je lacht: je zoontje doet niets liever dan oude familiefoto's bekijken en samen herinneringen ophalen.

Kinderschoenen: casual, comfortabel en gemaakt voor kinderen

Jullie zitten met zijn drietjes door het album te bladeren. Lachende gezichten tijdens jullie vakantie in Italië vorige zomer kijken jullie aan. Je dochter in haar zomerjurkje en sandalen met glinsterende bandjes, terwijl ze op een bankje in een klein vissersdorpje een immens ijsje eet. Je zoon die in een short en sportieve teenslippers op de pier klimt – je kunt de zoutige zeelucht en de geuren van het kleine visrestaurant haast ruiken. Je zoontje bladert enkele pagina's terug naar het grote paasfeest bij oma. Hij op de schoot van zijn oma, in een overhemdje besmeurd met chocolade, nieuwe stijlvolle gympen en een stralende lach. Wanneer jullie de volgende foto zien, moeten jullie alle drie lachen: je dochter met een mand vol paaseitjes in haar hand heft met een ontzet gezicht haar voet in de lucht: ze heeft met haar lichte ballerina's een paasei kapotgetrapt. Jullie zitten uren samen te knuffelen en te bladeren door het album. Bijna elke foto brengt je aan het lachen. Plots kijk je door het raam en zie je dat de hemel is opengebroken en de zon begint te schijnen. Er is nog altijd veel wind, maar de zon schijnt toch tenminste. Je zoon geeft je een kus, trekt zijn anorak en stoere leren laarzen aan en rent naar buiten – tijd om wat te ravotten.

Meer weergeven...
Minder weergeven...