new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kousen en kousenbroeken voor kinderen van Esprit

Wanneer we kousen en kousenbroeken voor onze kinderen uitzoeken, doen we dit aan de hand van enkele praktische criteria: ze moeten comfortabel zitten, tegen een stootje kunnen en voor het merendeel uit katoen bestaan. Kousen en kousenbroeken voor kinderen moeten echt zo veel meer dan enkel praktisch zijn: van de klassieke gestreepte sokken, die je praktisch in elke kinderkleerkast terugvindt, tot kleurrijke panty's met print en warme wollen kousenbroeken, die zowel onder een sneeuwpakje als onder een fraai zijden jurkje passen. Kousen en kousenbroeken voor kinderen zijn kleurrijk, trendy en gewoonweg leuk.

Leuke panty's voor kinderen – effen, met print, of gestreept

Het lievelingsplaatsje van je kinderen is de achtertuin. Welk seizoen het ook is: je vindt ze allebei praktisch elke dag in de tuin terug. Terwijl je zoon voetbalt op het grasperk, heeft je dochter tussen de bomen een schuilplek gebouwd, dat ze liefdevol versierd heeft met bloemen en veertjes. Deze lente heb je iets bijzonders voor hen in petto. Wanneer je kinderen op een warme aprildag van school komen, ben jij al in de tuin. Je zoon trekt eerst zijn gympen en sportsokken uit en wandelt op zijn blote voeten door het gras. Je dochter, die deze ochtend een luchtig rokje met kleurrijke kniekousen had aangetrokken, loopt nieuwsgierig naar de zonnige hoek van de tuin, waar je tuingereedschap voor kinderen en enkele gekleurde pakjes met zaad hebt klaargelegd. Ze zijn allebei enthousiast wanneer je voorstelt om een klein kindertuintje aan te leggen, waar ze zelf voor mogen zorgen. Ze gaan ijverig aan het werk: de grond omwoelen, bemesten, radijsjes, sla en bonen zaaien, en daarna planten ze ook nog enkele kleine tomatenplantjes op een zonnige plaats.

Warme wollen kousen of korte sokjes – kinderkousen voor elk seizoen

Er gaat geen dag voorbij zonder dat je kinderen hun moestuintje bekijken. Na enkele dagen zijn er al kleine groene scheutjes te zien en na twee dagen onophoudelijke regen schieten de radijsjes en bonen plots met alle kracht naar boven. Het is zaterdag en je ligt nog in bed wanneer je dochter, in haar onderhemdje en een kousenbroek van katoenmix, je slaapkamer binnenstormt en vraagt of je ranken voor de bonen en tomaten wilt plaatsen. Je lacht en belooft haar na het ontbijt te helpen. Je zoon is al op de hoogte – dat merk je, wanneer hij snel zijn sneakersokken en schoenen aantrekt zodra je de keuken komt binnengewandeld. Hij gaat buiten een paar dunne latjes zoeken. Na een kort ontbijt doorzoeken je kinderen samen met papa de schuur en komen ze niet veel later trots met een hoop hout onder de arm naar buiten gewandeld. Je dochter ruilt haar panty, waarmee ze aan een nagel is blijven haperen, in voor een jeans en gestreepte sokken. Daarna stormt ze terug naar buiten, waar vader en zoon al de eerste latjes hebben geplaatst. Je kinderen hebben nog nooit zo veel salade gegeten als deze zomer. Op het zonnige terras serveren ze trots hun zelfgekweekte radijsjes, tomaten en sla – en denken alvast na wat ze in de herfst zullen planten.

Meer weergeven...
Minder weergeven...