new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenpolo's van Esprit

Herenpolo's zijn onbetwistbaar sportief, maar de tijden dat polo's uitsluitend tijdens een tennismatch of zeiltochtje werden gedragen, zijn al lang voorbij. Tegenwoordig kan je herenpolo's in zo veel verschillende stijlen en modellen verkrijgen, dat je ze eigenlijk elke dag kan dragen: op het werk, thuis, tijdens een shoppinguitje, een avondje uit en uiteraard ook tijdens het sporten. Of je nu kiest voor een casual poloshirt van katoenpiqué, een elegante slim fit polo van lichte zijdeachtige jersey of een klassiek effen poloshirt, zacht en met een fraaie glans of print: herenpolo's bieden ons meer dan genoeg mogelijkheden. Maak er gebruik van!

Poloshirts voor heren: casual met een formele toets

Het is vrijdagochtend en je hebt je bus gemist. Je zet het op een loopje om toch op tijd op je werk te geraken. Voor het binnengaan trek je nog snel je trui uit – gelukkig heb je vandaag je zwarte poloshirt aan. Enkele seconden later betreed je volledig buiten adem het gemeenschappelijke kantoor. Je collega, met wie je niet enkel een bureau deelt, maar ook regelmatig buiten de werkuren afspreekt, is er al. In een fraaie trui met V-hals en daaronder een eenvoudig poloshirt van piqué zit hij aan zijn kant van het bureau en is enthousiast aan het telefoneren. Het lijkt erop dat dit geen werktelefoontje is. Je hebt je nog maar pas neergezet, wanneer hij ophangt en vraagt of je een golfclub hebt. Je verwarde blik brengt hem aan het lachen. Hij is zondag uitgenodigd voor een rondje urban golf op het industrieterrein. En jij mag ook komen.

Van katoen, zijdeachtige jersey, eenkleurig of met een print – zo veel verschillende stylingmogelijkheden

Zondagochtend word je door een stralende zon gewekt. Ook al heb je een sportieve dag voor de boeg, toch trek je meteen na het opstaan een trainingsbroek, een zacht poloshirt en loopschoenen aan voor je gebruikelijke rondje joggen. Na een heerlijke douche zet je je ontspannen aan de ontbijttafel. Je bent net je tweede kop koffie aan het drinken, wanneer je buiten iemand hoort roepen. Je werpt een blik uit het openstaande raam en ziet je collega, die in een vintagejeans, een casual poloshirt met kleurrijke kraag en een zonnebril voor je deur staat en je wenkt. Naast hem staat een vriend van hem met zijn golftas over zijn schouder. Je grijpt je lichte jack en haast je naar beneden. Met zijn drieën rijden jullie naar de rand van het industriegebied. De vriend van je collega haalt een stukje papier uit de borstzak van zijn nauwsluitende polo, waarop het adres staat. Eindelijk zijn jullie er: de eerste afslagplaats is het dak van een verlaten pakhuis dat jullie via de brandladder moeten bereiken. Wanneer jullie alle drie boven op het dak staan, neem je het fantastische uitzicht in je op. De hemel is diepblauw en je hebt het gevoel dat je mijlenver kan zien. Een van de urban golfers vertelt jullie waar jullie de bal naartoe moeten spelen: een afgebroken vlaggenmast op het terrein van een sloperij, zo'n kilometer van jullie verwijderd. Je schuift de mouwen van je poloshirt omhoog en slaat af. Je vindt het een ongelofelijk leuk spel. Je hebt je slagtechniek weliswaar onder de knie, maar de kleine bal over schuttingen, door praktisch gesloten poorten, over steenslagterreinen en asfalt vol gaten manoeuvreren is toch een spannende uitdaging. Alle spelers zijn goedgehumeurd en enorm enthousiast. Wanneer je bal uiteindelijk zo'n twee uur later tegen de vlaggenmast botst, ben je niet de laatste die zijn bestemming heeft bereikt. Trots en tevreden neem je het pilsje aan dat je collega je aanreikt en zet je je bij de anderen op een stapel pallets – dit is zeker niet de laatste keer dat je urban golf hebt gespeeld.

Meer weergeven...
Minder weergeven...