new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenriemen van Esprit

Herenriemen zijn niet enkel praktisch, ze overtuigen ook als veelzijdige modeaccessoires: eenvoudig of opvallend, met een kenmerkende structuur of een in het oog springende gesp zorgen stoere leren riemen, klassieke koppelriemen of fraaie suède riemen voor afwisseling in onze kleerkast. Dankzij riemen kunnen we onze outfits telkens weer anders combineren: ze geven je kostuum een elegante toets, zetten dat fraaie colbertjasje extra in de kijker of leuken onze dagelijkse outfits moeiteloos op.

Herenriemen: praktisch, mannelijk en persoonlijk

Op een verregende vrijdagmiddag sta je op het punt je computer uit te zetten, wanneer je plots nog een mailtje krijgt. Verrast leun je achterover in je bureaustoel en stop je je duimen onder je smalle zwarte riem: een oude schoolmakker is enkele dagen in de stad en vraagt of je zin hebt om morgenochtend met hem af te spreken. Het is al jaren geleden dat je hem nog hebt gezien, maar je herinnert je nog goed de kleine, rokerige club waar je kameraad op het podium stond. Hij was de zanger van schoolband en zag er in zijn donkere jeansbroek, afgesleten jas en brede leren riem bezet met studs uit als een echte rockster. Nieuwsgierig stuur je hem een mailtje terug, waarin je voorstelt om af te spreken in een cafeetje in de buurt. Je gaat nog snel even naar huis om je kantooroutfit in te ruilen voor een nauwsluitende chino, een suède riem met structuur en een nonchalant jack in collegestijl. Vanavond heb je met een vriendin in een klein restaurantje om de hoek afgesproken. Onder het genot van een glas wijn en tapas vertel je haar over de onverwachte e-mail van je kameraad. Je vriendin spitst de oren wanneer ze zijn naam hoort vallen. Als cultuurredactrice is zij altijd op de hoogte van de nieuwste evenementen in de stad en ze weet dat je oude schoolkameraad ondertussen de frontman van een zeer succesvolle muziekgroep is en momenteel in het land optreedt in kleinere undergroundclubs. Je moet lachen wanneer je hoort dat je maat zich heeft vastgehouden aan zijn passie voor muziek en kijkt nu nog meer uit naar jullie afspraak.

Riemen voor heren: opvallende modeaccessoires voor elke stijl

Zaterdag in de late voormiddag zit je in het cafeetje op hem te wachten. Je vriend is te laat en het lijkt er niet op dat hij nog zal opdagen. Teleurgesteld pak je je jas om terug naar huis te gaan, wanneer hij plots in de deuropening staat. Hij mag er nog afgejakkerd uitzien, je herkent hem meteen in zijn versleten jeansbroek met stoere riem van glad leer en casual T-shirt met print. Hij verontschuldigt zich en vertelt dat er tijdens de soundcheck voor zijn optreden van vanavond een mengpaneel is stukgegaan en hij maar geen vervangtoestel kan vinden. Je denkt even na, bestelt twee koffie en besluit je broer te bellen, die als eventmanager voor een groot bedrijf werkt. Een half uurtje later staat hij aan je tafeltje, ontspannen zoals altijd, in een jeans met used-look en een vintagelook riem. Ook hij bestelt een koffie, stelt je kennis enkele vragen en haalt zijn gsm erbij. Twee kopjes koffie en enkele bagels later heeft hij een nieuw mengpaneel voor de band weten te regelen. Je schoolkameraad is opgelucht en belooft jullie beiden backstagepassen voor vanavond en de volgende optredens. Je geeft je broer een schouderklopje en verlaat het café, reikhalzend uitkijkend naar een leuke avond.

Meer weergeven...
Minder weergeven...