new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Dameshorloges van Esprit

Betrouwbaar, praktisch en bovendien ook zeer stijlvol: dameshorloges vertellen ons niet enkel hoe laat het is, ze sieren ook onze pols als prachtige accessoires. Horloges begeleiden ons op elk moment van de dag, tijdens elke gelegenheid. Ongeacht of je kiest voor een stijlvolle chronograaf, een sportief horloge uit roestvrij staal met kunststofarmbandje of een extravagant horloge met stijlvolle wikkelarmband: dameshorloges van Esprit zijn ongelofelijk veelzijdig en tijdloos, net als jij.

Betrouwbaar en veelzijdig: dameshorloges zijn ons favoriete accessoire

Je hebt net gedaan met werken en haast je naar de stad. Eén blik op je horloge uit roestvrij staal met blauwe wijzerplaat bevestigt wat je jammer genoeg al vermoedde: je bent te laat voor je afspraak. Je hebt met je zus afgesproken om een leuk verjaardagsgeschenk voor jullie nichtje te kopen. Gelukkig weet je dat je zus niet lang kwaad kan blijven op je, toch zeker niet voor zoiets futiels als enkele minuten te laat komen. Je komt aan op de plaats waar jullie hadden afgesproken en kijkt verbaasd om je heen. Van je zus – die altijd voorbeeldig op tijd is – ontbreekt elk spoor. Dan hoor je ineens een bekende stem: je zus wenkt je van op een terrasje met twee grote koppen cappuccino. Ze tikt met een veelzeggende blik op haar prachtige goudkleurige chronograaf, waarna ze lachend haar schouders ophaalt. Ze begroet je hartelijk en nodigt je uit om te gaan zitten. Samen genieten jullie van de lekkere koffie en bespreken jullie welk geschenk het best bij jullie nichtje zou passen. Het feit dat je te laat was, brengt je op een goed idee: jullie kunnen een mooi en degelijk horloge kopen voor haar. Jullie nichtje heeft dan wel een sportief horloge met kleurrijk armbandje uit kunststof, maar ze wist je laatst te vertellen dat ze wel eens wilde investeren in iets eleganters.

Eersteklasse dameshorloges van Esprit – altijd prachtig

Maar welk horloge zou het beste bij haar passen? Ze is jong, actief, sport veel, maar houdt ook van lezen, kunst en theater... Je zus vindt dat twee horloges eruit springen: dat aparte horloge met die massieve armband, versierd met gegraveerde decoraties en een smal wijzerplaatje, en dat extravagante horloge uit roestvrij staal met de ronde wijzerplaat en opvallende schakelband. Je vindt de horloges allebei leuk, maar houdt in gedachten dat je nichtje een voorkeur heeft voor eenvoudig, maar elegant design met een sportieve toets. Je denkt er lang over na en bekijkt de vele verschillende modellen nog eens op je tablet: stijlvolle chronografen bezet met zirkoontjes, sportieve horloges in trendy kleuren of horloges uit roestvrij staal met een leren bandje. Je kiest uiteindelijk voor een eenvoudig, maar toch elegant en modern rechtlijnig model dat vrouwelijke elegantie en sportieve chic met elkaar verenigt. Je zus kan dat ene horloge echter niet uit haar hoofd zetten: ze is verliefd op dat stijlvolle horloge met gegraveerde decoraties en het smalle wijzerplaatje en besluit spontaan om zichzelf dit praktische juweeltje cadeau te doen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...