new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Woonkameraccessoires van Esprit

Voor woonkameraccessoires geldt exact hetzelfde als voor andere accessoires die wij kiezen – ze geven onze persoonlijke stijl weer en verlenen onze look dat tikkeltje extra. Met de passende accessoires wordt onze woonkamer een oase van rust, een bruisende ontmoetingsplaats, het centrum van onze woning. Fijne kussenhoezen van katoen met een prachtige print geven onze sofakussens terug kleur, een extravagant tapijt met grafisch motief of een kleurrijk tapijt met opvallende structuur plaatst spannende accenten, terwijl speelse schuifgordijnen met grote print niet enkel het licht buiten houden, maar ook nog eens fantastische blikvangers zijn. Eenvoudig of extravagant, strak of romantisch: de juiste accessoires voor de woonkamer wachten op ons.

Zachte kussens en behaaglijke dekentjes, modern behangpapier of trendy tapijten

Wanneer je deze ochtend wakker wordt, schijnt de felle ochtendzon in je gezicht. Je wrijft in je ogen en geeuwt – tot het je plots te binnen valt: vandaag komt je beste vriendin uit je schooltijd op bezoek. Je hebt haar al bijna vier jaar niet meer gezien, omdat ze voor haar werk in het buitenland zat. Maar vandaag is je vriendin terug en bezoekt ze jou als eerste. Je enthousiasme haalt het van je slaperigheid. Goedgehumeurd wandel je naar de keuken en zet je koffie. Terwijl de koffie aan het doorlopen is, breng je je woonkamer op orde. Met een ruk open je de luchtige witte lussengordijnen en daarna het venster. Dan trek je de brede zetel open, die als bed voor je vriendin zal dienen. Met de zachte, breed gestreepte kussens, een wit laken, beddengoed en een behaaglijke deken met fijne streepjes creëer je in een mum van tijd een comfortabele slaapplaats voor je gast. Nadat je de salontafel een beetje opzij hebt geschoven en enkele tijdschriften hebt opgeraapt, die op het handgeweven wollen tapijt rondslingerden, bekijk je tevreden je werk en stap je onder de douche. Je hebt nog voldoende tijd om gezellig aan de keukentafel te ontbijten, daarna vertrek je naar het station om je vriendin op te halen. Je herkent haar meteen – ondanks haar bruisende carrière in het buitenland is je schoolvriendin haast geen haar veranderd. Je valt haar in de armen en besluit eerst een koffie bij het kleine cafeetje in de buurt te gaan drinken, omdat het zulk mooi weer is. Wanneer je pas besteld hebt, hoor je iemand verrast roepen. Je draait je om en er verschijnt een grijns op je gezicht: het is nog een vriendin van je, die je enkele jaren geleden uit het oog bent verloren. Je krijgt een dikke knuffel en ze vertelt je dat ze sinds kort terug in de stad woont. Na een korte beschrijving stel je vast dat haar woning maar twee straten van de jouwe is verwijderd. Ze is zo blij dat ze je terug heeft gezien, dat ze jou en je andere vriendin meteen uitnodigt voor een etentje in haar nieuwe woonst.

Creëer je nieuwe favoriete ruimte – met leuke accessoires voor de woonkamer

's Avonds staan jullie stipt op tijd aan het genoemde adres voor een zorgvuldig gerestaureerde oude houten deur. Je vriendin opent de deur en laat jullie enthousiast binnen. Ze heeft jullie al verteld dat ze een succesvolle interieurarchitecte is, en dat is zeker merkbaar wanneer jullie een rondleiding door de prachtige bovenwoning krijgen. Vol verbazing betreed je de woonkamer, waar je blik op de elegante crèmekleurige leren sofa valt, gedrapeerd met verschillende fraaie kussens met ingeweven figuren. Grote zwart-witfoto's sieren de muren en vormen een prachtig contrast met het pastelachtige vliesbehang met fijne structuur. Terwijl je vol ontzag blijft staan, haalt je vriendin de kranten van de minimalistische glazen salontafel, die op een geweven tapijt met retrolook voor de sofa staat. Ze zet enkele glazen en bordjes met heerlijke tapas neer. Een licht dekentje met franjes en een katoenen deken met structuur vliegen van de sofa in een brede zetel, dan laat ze jou en je schoolvriendin plaatsnemen in de kussenweelte en opent de fles wijn. Je moet lachen: zo'n vijf minuten later zitten jullie met zijn drietjes ontspannen op de zetel te eten, drinken en giechelen – net zoals vroeger.

Meer weergeven...
Minder weergeven...