new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Keukenaccessoires van Esprit

Een keuken is niet zomaar een functionele werkruimte: onze keuken is vaak het middelpunt van onze woning en van ons leven. Hier beginnen we de dag met een heerlijk ontbijtje en een verse kop koffie, hier voeren we eindeloze gesprekken tot laat in de avond onder het genot van een kopje thee of een glaasje wijn. Samen koken en uitgebreide maaltijden creëren om met familie en vriendin van te smullen is zo veel leuker met een vrolijk en kleurrijk servies, originele placemats en elegante tafellopers, die onze keuken en eetkamer dat extra tikkeltje sfeer geven. Keukenaccessoires van Esprit zorgen ervoor dat onze keuken onze persoonlijke stijl en smaak volledig weerspiegelt.

Met creatieve keukenaccessoires zet je je culinaire creaties in de spotlights

Deze zaterdagochtend sta je al vroeg in je ruime keuken, het kloppend hart van je nieuwe woning. De zon straalt door de grote balkondeur, je strekt je goed uit en bindt dan je keukenschort met ruitjesmotief om, zet koffie, toast enkele boterhammen en bakt roereitjes. Gewekt door de heerlijke geuren die zich door het ganse huis verspreiden, stapt ook je vriendin de keuken binnen. Blootsvoets en gekleed in een oversized shirt staat ze op het gestreepte keukentapijt. Slaperig wrijft ze in haar ogen, opent de balkondeur en rekt zich uit in de warme ochtendzon. Ze is dit weekend voor de eerste keer op bezoek in je nieuwe woning. Sinds je naar een nieuwe stad bent verhuisd hebben jullie wel contact met elkaar gehouden, maar persoonlijke bezoekjes waren er tot dusver nog niet van gekomen. Daarom geniet je des te meer van jullie eerste weekend samen. De vorige avond hebben jullie eindeloos lang gepraat aan de keukentafel. Onder het genot van dampende kruidenthee in grote porseleinen bekers en sfeervol kaarslicht in fraaie theelichthouders hebben jullie eindelijk kunnen bijpraten. Nu wandel je met sterke koffie in kleurrijke gestreepte kopjes en een groot dienblad vol lekkernijen goedgehumeurd naar het balkon, waar jullie de dag ontspannen zullen beginnen. Zelfs tijdens het afwassen blijven jullie eindeloos verder praten. Terwijl zij afwast en jij het servies met een keukenhanddoek met vrolijk motief afdroogt, vliegt de tijd voorbij. Pas in de middag verlaten jullie de keuken – je moet je vriendin tenslotte ook eens rondleiden door je nieuwe stad met al zijn bezienswaardigheden en leuke boetiekjes!

Esprit keukenaccessoires: veelzijdig, praktisch en ongelofelijk stijlvol

Vroeg in de avond komen jullie beladen met tassen terug thuis. Na een verfrissende ijsthee uit mooie glazen bespreken jullie wat jullie deze avond nog gaan doen. Een bezoekje aan het theater? Een concertje meepikken? Of naar de bioscoop? Jullie hebben allebei honger, dus liever eerst op restaurant? Indisch? Italiaans? Jullie kunnen niet kiezen. Gelukkig heeft je vriendin een goed idee: ze was niet lang geleden op reis in Thailand, waar ze enkele traditionele gerechten heeft leren bereiden. Die kan ze vanavond voor jou klaarmaken. In je buurt is er een Aziatische supermarkt: ze kan dus snel alle ingrediënten kopen die ze nodig heeft. Een half uurtje later bindt je vriendin een gestreepte keukenschort om en wandelt ze naar de kookplaat. Jij snijdt de verse ingrediënten: knapperige paprika, geurige koriander, gerookte tofu... Wanneer je klaar bent met de voorbereidingen, ga je de tafel dekken: twee leuke placemats van aan elkaar geregen bamboestaafjes in een frisse groene kleur. Daaronder leg je een glanzende jacquard-tafelloper, die voor een stijlvol contrast zorgt. Om het etentje een feestelijk tintje te geven, decoreer je de tafel met kaarsjes en plaats je een vaas met het overschot van de verse koriander erin in het midden van de tafel. Wanneer je klaar bent, komt je vriendin met ovenhandschoenen die perfect bij haar schort passen en een dampende schaal in haar handen naar de tafel gewandeld. Je geniet van de culinaire pareltjes die ze heeft klaargemaakt, maar nog meer van de tijd die je met haar in de vertrouwde sfeer van je eigen keuken kunt doorbrengen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...