new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Damessandalen van Esprit

Sandalen en slippers staan voor zon, zee en strand. Maar ook in de stad geven damessandalen ons een zomers en luchtig gevoel. Of we nu op weg zijn naar ons werk of naar een ijssalon speelt daarbij geen rol: vrouwelijke sandalen met een open hiel en een klein hakje of elegante wedges met riempjes maken onze kantooroutfit compleet. En wanneer de zon ons op een stralende zaterdag tegemoet lacht, zijn leren sandalen met vrouwelijke gekruiste riempjes of sandalen in maritieme stijl met een gevlochten sleehak de ideale begeleiders van een licht zomerkleedje of een casual jeans. Sandalen en teenslippers van Esprit geven ons niet enkel een zomers gevoel, ze onderstrepen ook onze vrouwelijke elegantie – precies hoe wij het willen.

Het is een geslaagde zonnige namiddag in juli

Een goede vriendin van je werkt al maanden aan een spannend project: een tuinexpo in het midden van het stadspark. Uiteraard zijn jullie er op de openingsdag bij! Samen met drie andere vriendinnen heb je afgesproken voor het grote poortgewelf aan de zuidelijke ingang van het park. Met z'n allen genieten jullie van de overvloedige zonneschijn. Je hebt de ideale outfit uitgekozen voor deze heerlijke zomerse namiddag: een korte short, een luchtige tuniek en je nieuwe wedges met hoge sleehak bekleed met bast. Terwijl jullie opgelaten met elkaar aan het praten zijn, komen jullie aan op het terrein. De heerlijk geurende bloemenpracht ziet er prachtig uit. Eén van je vriendinnen doet haar platte teenslippers uit en wandelt blootsvoets over het grasveld naar haar lievelingsbloemen: kleurrijke azalea's. Ongeveer halverwege de rondgang zie je je vriendin. In een linnen schortje en speelse sandalen met riempjes buigt ze zich met een tuinschaar over een bloemperk.

Sandalen en teenslippers: casual, elegant, ongecompliceerd

Ze is zeer blij dat al haar werk zijn vruchten afwerpt. Ze reikt je een overzichtelijke plattegrond aan, stopt een bloem in je haar en stuurt je daarna terug op weg. Wanneer de rondgang op zijn eind is, passeren jullie een paviljoen waar ijsjes verkocht worden. Een van je vriendinnen trekt haar leren Romeinse sandalen terug aan en zegt dat ze drie grote bekers met aardbeienijs gaat bestellen. Op een bankje in de schaduw van een grote eik nemen je een korte pauze en genieten je van de zoete verfrissing. Wanneer je niet veel later naar de uitgang wandelt, loopt een van je vriendinnen plots een kleine zijweg in. Je hebt zelfs de tijd niet om je af te vragen waarom ze plots een andere route neemt, want enkele seconden later hoor je de snelle schreden van haar sandalen met sleehak van kurk terug naderen. Wanneer je je net wilt omdraaien, krijg je een verfrissende gulp water over je heen. Een luttele seconde later beginnen je andere vriendinnen luid te gillen: je ene vriendin staat grijnzend aan een fontein. Echt nat word je niet – dus je vergeeft het haar al snel. Toch kondig je al lachend aan dat je wraak minstens even nat zal zijn.

Meer weergeven...
Minder weergeven...