SPRING SUMMER 2022

Afspelen

Geniet van de energie van de zomers en laat je meeslepen. De natuur staat in volle bloei, de zon geeft je nieuwe energie en felle kleuren brengen je in beweging. Laat je inspireren door onze nieuwe collectie en verheug je op energieke zomerse momenten waarop veel gelachen wordt en je geniet van vrolijkheid en liefde.

Iedere zomer heeft een perfecte top, blouse of perfect shirt nodig. Je weet wel, het comfortabelste, zachtste biologische katoen, een casual fit, een item dat bij alles goed staat en een kleur heeft waarvan je alleen maar kunt stralen. En het beste: wij hebben er meteen een hele collectie van.


Niets past beter bij een blauwe zomerhemel dan onze luchtige denim items. Onze fits en wassingen zijn niet alleen trendy, maar maken ook een duurzaam statement.

Stijlvol, maar toch comfortabel. Onze new arrivals hebben een relaxte urban look en strakke lijnen om vrij en zorgeloos van de allereerste zomerdagen te genieten.


ACHTER DE SCHERMEN


We zijn heel wat van plan voor de zomer van 2022. Een nieuwe campagne. Modern. Positief. Gedurfd. Krachtige foto's, die in de Esprit Studio zijn geproduceerd, leggen het zomergevoel vast. Neem een exclusief kijkje achter de schermen.