Afspelen

We willen graag iemand aan je voorstellen. De dolfijn Joy is het nieuwste lid van de ESPRIT Family en draagt onze positieve spirit perfect uit. Waarom een dolfijn? Dolfijnen zijn vrolijk en intuïtief, worden geassocieerd met vriendelijkheid en intelligentie en zijn zo onweerstaanbaar speels dat ze bij iedereen een lach op het gezicht toveren. Beter gezegd: het is echt lastig om slecht geluimd te zijn als je in de buurt van een dolfijn bent. Zeker als de dolfijn ook nog Joy heet!

In onze actuele Dolphin Tennis Club capsulecollectie is Joy voor het eerst op stijlvolle wijze te zien. De tennisklassiekers zoals poloshirts, plooirokken en jurken hebben een nieuwe interpretatie en zijn uitgevoerd in tal van felle kleuren als azalearoze, stralend oranje en vrolijk groen. Of je nu direct je racket oppakt of niet, deze casual collectie die op sportkleding is geïnspireerd herinnert je eraan om elke dag onbevangen en zeer creatief te beginnen. De Dolphin Tennis Club collectie is uitsluitend online verkrijgbaar.

EEN LIEFDESVERKLARING


Vanaf nu kun je Joy regelmatig zien op subtiele logo's of badges als teken van hoeveel we geven om mensen en onze planeet. Joy is voor ons merk een motivatie om de ingeslagen weg naar meer milieuvriendelijkheid en duurzaamheid voort te zetten. Het design is immers geïnspireerd op de bijna uitgestorven roze dolfijn die voorkomt in de zeeën bij Hongkong en dankzij de afgenomen vervuiling eindelijk weer te zien is. Stay tuned for more!