Afspelen

Onze herfst-/wintercollectie 2021 staat voor vrijheid en nieuwe perspectieven. Voor ontspanning en om de toekomst positief tegemoet te gaan. Vol hoop. Vol plezier. Vol positiviteit. Laat je blik weer afdwalen naar de wolken in de lucht. Het milieu doet ertoe. Een leven lang in harmonie met de natuur in combinatie met een positieve lifestyle - dat zit al in ons DNA sinds onze oprichting in 1968 in Californië.

Het begon allemaal met de liefde tussen twee idealisten, onze oprichters Susie en Doug. Ze zijn de eerste echte pioniers op het gebied van verantwoorde en duurzame mode, lang voordat dat de trend werd. Voor ons was dat altijd zo vanzelfsprekend dat we hier tot nog toe weinig woorden aan hebben gewijd. Duurzaamheid heeft bij ons altijd al centraal gestaan.
 

Veelzijdige items, duurzame materialen en de zachtste premium wol geven goede vibes. Hoge kwaliteit en multifunctioneel. Verantwoord ontworpen en duurzaam gemaakt. Items waarin je je helemaal goed voelt en er goed uitziet.

Afspelen


Explore. Wander. Wonder. Je wilt weer verwonderd worden en de wereld ontdekken. Onze collectie draait om actie en de zin in avontuur.

Diverse, duurzame items die veel hoop bieden. Ga erop uit en doe nieuwe ontdekkingen.
It’s an attitude. It’s a feeling.
It’s a sense of wonder.


Afspelen

Je weet vast wat we bedoelen. Vandaag bepalen wij de toekomst van morgen. Laten we zorgen dat er geen wolkje aan de lucht is!