new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Truien en gebreide vesten voor meisjes van Esprit

Kindertruien moeten een en ander kunnen doorstaan: lange namiddagen buiten, ondersteboven aan het klimrek, aan de hand van oma op weg naar de ijssalon, wilde spelletjes in de kinderkamer – en natuurlijk moeten ze er ook nog goed uitzien en lekker zitten. Lieflijk of juist stoer: truien en gebreide vesten voor meisjes zijn er in allerlei kleuren en modellen en voor elk humeur. Een comfortabel sweatshirt of een kleurrijke trui met trendy print, een schattig fijngebreid vest of een sportieve pullover met capuchon: onze meisjes kunnen alles zijn wat zij willen. Moderne truien voor meisjes, die volledig bij hun stijl passen.

Pullovers voor meisjes: speels, sportief, netjes of casual

Sinds je dochter vorige zomervakantie voor het eerst op een pony heeft gereden, gaat er geen enkel weekend voorbij zonder dat ze naar de manege in de buurt gaat, waar ze urenlang met andere kinderen op de pony’s door het bos rijdt of rondjes in de binnen- en buitenbak maakt. Wanneer je deze zaterdag door de grote inrijpoort van de manege rijdt om je dochter op te halen, komt ze je tegemoet gelopen met haar kleurrijke coltrui over de schouders en een blauwe flyer in de hand. Het is een uitnodiging voor een weekendevenement op de manege met een groot toernooi voor de kinderen als afsluiter. Nog voor ze wel degelijk in de auto zit, vraagt ze je of ze mag deelnemen. Haar beste vriendin mag immers ook meedoen van haar ouders! Je laat je al snel overtuigen. Twee weken later stop je op vrijdagmiddag samen met haar de laatste spulletjes in haar kleurrijke sporttas: een zachte handdoek, een getailleerd sweatjack, een groot tablet chocolade en een praktisch T-shirt met capuchon en print om eens af te wisselen. In haar rijbroek en laarzen, met een zwarte cap in de ene en een zak oud brood in de andere hand, springt je dochter in de auto en wenkt je vol ongeduld. Je doet een kleine omweg en stopt aan het huis van haar beste vriendin. Met haar moeder heb je afgesproken dat jij hen naar de manege voert. Je moet stiekem lachen wanneer de twee tijdens de korte rit ononderbroken over hun lievelingspony's vertellen en overleggen wat ze de komende drie dagen allemaal gaan doen. Op de manage aangekomen, worden jullie begroet door een groep meisjes en jongens die bezig zijn de grote met hooi gevulde schuur in te richten met dekens en kussens. Je dochter en haar vriendin zijn niet meer te houden. Je slaagt er toch in je dochter aan de mouw van haar lichte gestreepte trui vast te houden en nog een afscheidskus in de wacht te slepen – enkele seconden later zijn beide meisjes met pak en zak in de schuur verdwenen.

Ravotten, spelen, dromen – kindertruien die alles aankunnen

Zondagmiddag zit je samen met je man vol verwachting op de bankjes die aan de rand van de buitenbak werden opgesteld. Binnen enkele minuten gaat het toernooi van start en je bent even opgewonden als je dochter. De moeder van haar vriendinnetje, die naast je zit, wijst plots gejaagd naar de andere kant van de buitenbak, waar de kinderen op hun pony's de bak binnenrijden. De vriendin van je dochter is als eerste aan de beurt. Uitgedost in een witte rijbroek en een effen katoenen trui met V-hals zit ze trots op haar pony en doet ze haar ronde. In het voorbijrijden lacht ze jullie stralend toe, dan is het tijd voor het volgende meisje. Je lacht en werpt een blik op de wachtende kinderen, waar je je dochter in een fijngebreide pullover met patroon op een gevlekte pony ziet zitten. Je zwaait naar haar en kunt met moeite wachten tot zij aan de beurt is.

Meer weergeven...
Minder weergeven...