new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Jurken en rokjes voor meisjes van Esprit

Meisjes weten precies wat ze willen: plezier maken, rondrennen en avonturen beleven – het liefst de hele dag lang en elke dag opnieuw. Meisjes willen zich de ene dag in een glanzende fluwelen jurk als een klein prinsesje voelen, de volgende dag willen ze in een kleurrijk gebreid kleedje op avontuurlijke ontdekkingstochten trekken. Jurken en rokken voor meisjes moeten daarom aan hoge eisen voldoen: ze moeten speels en fraai zijn, veel bewegingsvrijheid bieden en al hun activiteiten moeiteloos doorstaan. Een licht jeanskleedje of een korte ribfluwelen rok zijn zowel stijlvol als stoer: ideaal om onze meisjes op een speelse manier te begeleiden op al hun avonturen.

Kort of lang, met fraaie patronen of in leuke kleurtjes: jurken voor meisjes

Wanneer je dochter deze namiddag in een bedrukte katoenen rok, een kousenbroek met streepjes en een vest thuiskomt, is ze zeer enthousiast: haar beste vriendin heeft haar uitgenodigd voor haar verjaardagsfeestje, dat dit jaar in een echt kasteel zal plaatsvinden! Je bekijkt je dochter sceptisch en vraagt haar of ze alles wel goed heeft verstaan. Met een glimlach haalt je dochter de uitnodiging uit haar rokzak en houdt die opgewonden voor je neus. 's Avonds bel je de ouders van het vriendinnetje op, die alles gepland hebben: enkele ouders gaan carpoolen en de kinderen naar de kasteelruïne in de buurt brengen, waar er in de vrije natuur snacks en drankjes op hen zullen wachten. Er wordt ook een speurtocht gehouden op het uitgestrekte domein.

Geschikt voor al hun avonturen: leuke rokken voor meisjes

De dag voor het feestje is je dochter enorm uitgelaten en wil ze haar outfit voor het avontuurlijke verjaardagsfeest uitkiezen. Het valt haar niet makkelijk om een keuze te maken. Plots denkt ze terug aan de uitnodiging, waarop een prinses in een roze baljurk staat: zou ze die speelse gestippelde jurk met ruches of toch liever dat fraaie fluwelen kleedje met rond, wit kraagje aantrekken? Aangezien het feestje in de vrije natuur plaatsvindt en ze veel bewegingsvrijheid nodig heeft voor de snipperjacht, lukt het je uiteindelijk toch om je dochter warm te maken voor dat donkere jeanskleedje met opgenaaide bloemetjes. De volgende dag kan je dochter nauwelijks geloven dat ze na het middagmaal al naar het feestje mag. Jullie pakken samen nog enkele muffins in als geschenkje voor de jarige, wanneer je dochter plots naar haar kamer verdwijnt. Enkele minuten voor ze moet vertrekken komt je dochter enthousiast de woonkamer binnengerend in een fraai fluwelen jurkje – het is tenslotte toch een prinsessenfeestje. Het feestje in het kasteel is een groot succes: de kinderen zijn laaiend enthousiast en amuseren zich enorm. Tien kleine meisjes, die in hun mooie kleedjes en rokjes elegant en vol ernst prinsesje spelen – en daarbij op handen en knieën zoeken naar sporen en aanwijzingen tijdens de avontuurlijke snipperjacht.

Meer weergeven...
Minder weergeven...