new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Jeans en broeken voor meisjes van Esprit

Kinderbroeken en -jeans moeten niet enkel aan onze verwachtingen, maar ook aan deze van onze kinderen voldoen. Dit geldt des te meer voor meisjesbroeken, want onze kleine en grote meiden weten precies wat ze willen. Meisjesbroeken en -jeans moeten comfortabel en stijlvol zijn, alles kunnen doorstaan en vrolijke kleurtjes of speelse details hebben. Een schattige capri van denim onder een licht zomerbloesje? Een stoere broek in cargostijl bij een sweater met capuchon en een anorak? Of een meisjesachtige gebloemde katoenen broek onder een kleurrijk shirtje? Modebewuste meisjes kunnen opgelucht ademhalen: er zijn genoeg leuke meisjesbroeken en -jeans voor alle gelegenheden.

Kinderbroeken en -jeans: alles wat kinderen zich kunnen wensen, zonder saai te zijn

Wanneer je je dochter deze ochtend voorzichtig wekt voor school, springt ze zodra ze je hoort uit bed: vandaag worden de rapporten uitgereikt en ze heeft redenen genoeg om enthousiast te zijn, want ze heeft de voorbij maanden hard gewerkt. Terwijl ze haar stretchjeans en een fraai vestje aantrekt, vraagt ze zich luidop af of ze voor plastische opvoeding een 10 of toch slechts een 9 zou krijgen. Dan huppelt ze de trap af en zet ze zich aan de ontbijttafel, waar ze haar grote kop chocolademelk en boterhammetjes verslindt en daarna naar het venster rent om te zien of haar vriendin er bijna is. Elke dag gaan de twee meisjes samen naar school. Ook vandaag komt haar vriendinnetje stipt op tijd de hoek omgelopen, met haar kleurrijke drinkfles in de hand en haar felrode ribfluwelen broek en boekentas. Je dochter geeft je een kus, neemt haar jack en schooltas en loopt haar vriendin tegemoet. 's Middags betrap je jezelf erop dat je meerdere keren naar de klok kijkt: je dochter heeft je duidelijk nerveus gemaakt. Wanneer ze eindelijk stralend van vreugde over het tuinpad komt gerend met haar rapport in haar hand, zoals een trofee, neem je haar vast en geef je haar een dikke knuffel. Je lacht trots naar je dochter wanneer je de goede punten en beoordelingen bekijkt – ze heeft nog niet door dat er een leuke verrassing op haar wacht.

Zomerse capri's, coole jeans en casual katoenen broeken

Na het avondeten zit je dochter in een shirtje met lange mouwen en een comfi trainingsbroek in de zetel. Papa is eindelijk thuis. Je dochter springt recht en graait haar rapport van de zetel, als plots de deur opengaat en een glanzend rode fiets in het deurgat verschijnt. Ze trekt grote ogen en valt jullie allebei om de hals. Ze springt meteen op de fiets en maakt een testritje in de tuin. Het duurt lang voor ze in slaap valt, maar de volgende ochtend wordt ze monter wakker. Het is weekend en de nieuwe fiets staat haar op te wachten! Je dochter wil met de fiets naar haar vriendin rijden. Plots ziet ze haar in een lichte jeans en gekleurd shirtje trots op haar gloednieuwe felblauwe fiets de hoek om komen. Ze lachen en glunderen, wanneer ze samen door de straat rijden.

Meer weergeven...
Minder weergeven...