new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Meisjesjassen van Esprit

Als het aan ons zou liggen, zouden kinderjassen praktisch, onverslijtbaar en gemakkelijk te wassen zijn en milieuvriendelijk geproduceerd worden. Maar onze kinderen hebben zo hun eigen wensen: kinderjassen, en meisjesjassen in het bijzonder, moeten goed zitten en er natuurlijk ook goed uitzien. Hippe stijlen, leuke modellen en vrolijke kleurtjes vallen bij de dochters even goed in de smaak als bij de ouders. Gelukkig zijn meisjesjacks ondertussen verkrijgbaar in alle stijlen die wij ons maar kunnen indenken. Een kleurrijke parka of een licht regenjack om naar school te wandelen, een stoere anorak voor een middagje buitenspelen of een schattig jeansjack voor een tochtje in de stad – moderne jassen bieden alles wat kleine en grote meisjes zich maar kunnen wensen.

Jassen voor meisjes: speels of praktisch, sportief of chic

Het is een warme lentedag. Je kijkt door het keukenvenster en ziet hoe je twee dochters hand in hand huppelend van school komen. Ook al verschillen ze twee jaar in leeftijd: ze zijn onafscheidelijk. Enkele minuten later komen ze lachend binnengewandeld en blijven ze onophoudelijk met elkaar praten. Terwijl je oudste dochter rustig haar jack ophangt, komt je jongste met haar schoenen en sportieve blouson van katoen nog aan op je afgestormd: ze vertelt je dat de vader van een meisje in haar klas een boomhut voor haar gaat bouwen. Je oudste komt er ook bijstaan en trekt een pruillip. "Wij willen ook graag een boomhut, mama. Mag het? Alsjeblieft?" Tijdens het middageten overleggen jullie welke boom in de tuin geschikt zou zijn voor een kleine boomhut. Je oudste dochter wil natuurlijk het liefst een hut in de grote kersenboom achter het huis, om in de zomer de heerlijke vruchten vanuit de boomhut te kunnen plukken. Jullie zitten samen aan tafel te eten en discussiëren en wanneer jullie aan het dessert beginnen, staat je besluit vast: de boomhut wordt in de knoestige appelboom gebouwd, die half weggestopt in het achterste stuk van de tuin staat. Enthousiast vliegt je jongste je in de armen en geeft je een dikke knuffel en een zoen.

Een duffelcoat, een jack van kunstleer of een praktisch windjack – meisjes houden van hippe stijlen

Het volgende weekend trekt je jongste dochter direct na het ontbijt haar kleurrijke katoenen jack aan en vertelt je dat ze planken voor de boomhut uit de schuur wil halen. Haar grote zus springt meteen op en rent naar de gang, om haar windjack met capuchon aan te trekken – natuurlijk wil ze ook meehelpen. Lachend drinkt papa zijn koffie leeg en gaat ook zijn jas halen. In gedachten verzonken bekijk je hen in de schuur, hoe je dochters de lange planken naar buiten slepen en ook de kleinste stukjes hout nauwkeurig inspecteren. Je moet terugdenken aan vorige winter, toen er zo veel sneeuw was gevallen. Op een stralende dag hebben jullie met z'n vieren een ganse sneeuwpoppenfamilie in de tuin gemaakt. Je oudste drong er in haar handschoenen, muts en warme donzen mantel op aan om ook een sneeuwkat en -hond te maken, terwijl je kleinste ineens haar gewatteerde parka uittrok en het over een sneeuwpopkindje hing, zodat het niet zou bevriezen. Je moet lachen wanneer je terugdenkt aan deze prachtige winterdag – het vrolijke geroep brengt je terug naar het nu. Opgewonden komen je dochters de keuken binnengerend en vertellen dat ze samen met papa naar de bouwmarkt gaan om nagels en verf te kopen. Nog voor je iets kunt zeggen, zijn ze alweer verdwenen – op weg naar hun volgende avontuur.

Meer weergeven...
Minder weergeven...