new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Badpakken en bikini's voor meisjes van Esprit

Meisjes willen volop bewegen en plezier maken – vooral in de zomer tijdens het zwemmen. Sportieve badpakken, kleurrijke bikini's en tankini's met prints zijn er altijd bij: van de eerste zwemervaring, de onzekere plons in het ondiepe, tot de langverwachte zwempartij in de zee. Dankzij de hoogwaardige materialen biedt de badmode voor meisjes van Esprit een optimaal draagcomfort en voldoende bewegingsvrijheid. De leuke prints en hippe kleuren maken de zomerse waterpret compleet.

Zomer, zon, waterpret: leuke badmode voor kleine en grote meisjes

Het is een fantastische zomer: veel zon en voldoende rust en ontspanning. Telkens je tijd hebt, pak je je zwemspullen, handdoeken en zonnecrème in en ga je met je dochter naar het nabijgelegen openluchtzwembad, waar je vele uren met haar doorbrengt. Je dochter heeft net leren zwemmen en doet niets liever dan in haar kleurrijke bikini met print in het verfrissende water zwemmen en spelen. Terwijl jij in je triangelbikini op je handdoek in de halfschaduw van de bomen een goed boek leest of van de zon geniet, die in straaltjes door de groene bladeren schijnt, amuseert je dochter zich te pletter in het water. Ze heeft ondertussen al enkele nieuwe vriendjes gemaakt, met wie ze vaak afspreekt. Een van de meisjes is al snel haar beste vriendin geworden. Ze staat jullie vaak op te wachten aan de ingang van het zwembad. Al van ver zie je haar in haar gestreepte badpak aan het hek naast de kassa leunen, wachtend op jullie. Zodra je dochter haar lichte zomerkleedje heeft uitgetrokken en haar schattige bikini aan heeft, stormen ze allebei richting zwembad.

Onontbeerlijk in het zwembad of op het strand: badpakken en bikini's voor meisjes

Het gebeurt vaak dat je de meiden pas in de late namiddag terugziet, wanneer ze zich uitgeput maar voldaan op de handdoeken naast je laten vallen. Maar meestal zijn ze allebei na een korte rustpauze, een slokje frisdrank en een heerlijke ijslolly terug op been. Ze spelen badminton in de grote weide of klimmen op de toestellen van de speeltuin. Pas wanneer de avond valt, kun je je kleintje overhalen om zich klaar te maken voor de terugrit – maar voor ze dat doet, wil ze eerst nog eens in het water. Wanneer ze eindelijk afgedroogd en aangekleed is, vertrekken jullie terug naar huis. Onderweg beloof je je dochter dat jullie deze winter zo vaak als mogelijk naar het overdekte zwembad zullen gaan, zodat ze kan blijven oefenen in haar sportieve badpak.

Meer weergeven...
Minder weergeven...