new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Truien en gebreide vesten voor jongens van Esprit

Onze kinderen kunnen soms echt ruwe en wilde spelletjes spelen. Des te beter dat de truien van Esprit ongelofelijk comfortabel zitten tijdens alle kleine en grote avonturen. En het gaat er gelukkig niet altijd wild aan toe: in kleurrijke gestreepte truien of sweatshirts met print kunnen ze lekker ontspannen naar de laatste nieuwe detectiveavonturen op televisie kijken. Daarna kunnen ze zelf op speurtocht trekken in de tuin, liefst in een casual trui met capuchon, een warm gebreid vest of een comfi katoenen vest. Binnen of buiten, het doet er niet toe: met ongecompliceerde pullovers voor kleine en grote jongens zitten we altijd goed.

Een prachtig weekend op het platteland

Je zoon is gewoon dol op zijn grootouders. Tijdens de dagen die voorafgaan aan zijn bezoek aan de boerderij praat hij over niets anders meer. Dik ingepakt in zijn grofgebreide katoenen trui vertelt hij je op weg naar school over de geplande ritjes met de tractor. Maar voor hij in de eindeloos grote velden kan ravotten, staat er eerst nog een rekenles op het programma: hij is net op tijd in de klas wanneer de wiskundeles begint. Terwijl je zoon nog een uurtje Nederlands en sport volgt, maak jij thuis zijn tas klaar voor het verlengde weekend. Je pakt een pullover met V-hals, een licht vest met vlechtmotief en een coltrui in. Ook zijn favoriete hoodie met rits en capuchon mag niet ontbreken. Wanneer de schoolbel gaat, stormt je zoon naar buiten. Je staat hem op het parkeerterrein op te wachten met belegde broodjes en een kleine thermos met chocolademelk. Op de boerderij aangekomen, word je door een troep snaterende ganzen begroet. Oma en opa staan jullie al op te wachten en krijgen een innige knuffel.

Truien voor jongens: sportief, casual, stijlvol

Niet enkel de grootouders keken uit naar het bezoekje van je zoon. Ook de leuke buurjongen, die in de aangrenzende boerderij woont, keek reikhalzend uit naar de komst van zijn speelkameraadje. Trots toont hij je zoon zijn nieuwe sweatshirt met dierenprint. Kort daarna lopen ze beiden naar de stallen om naar het pasgeboren kalfje te gaan kijken. Jij geniet ondertussen van een kop sterke koffie en wisselt wat nieuwtjes uit met je ouders. Drie dagen later sta je terug aan de boerderij om je zoontje op te halen. Samen met zijn vriendje springt hij uitgelaten rond in het versgemaaide gras. De buurjongen ziet je als eerste staan. Goed herkenbaar in zijn kleurrijke gebreide trui wenkt hij je vrolijk. Het afscheid valt iedereen zwaar. Je hart breekt wanneer je zoon op de achterbank van de auto met een treurige blik naar de boerderij kijkt, die in de verte verdwijnt. Maar na enkele kilometers vertelt hij je vrolijk over al zijn avonturen: met blinkende oogjes praat hij over de blatende schapen, zijn niet-pijnlijke val van het paard en de eerste stapjes van het pasgeboren kalfje.

Meer weergeven...
Minder weergeven...