new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

T-shirts en polo's voor jongens van Esprit

T-shirts en hemden zijn pure essentials en mogen zeker niet ontbreken in de kleerkasten van onze jongens. Vooral in de zomer komt het vaak voor dat mama na een wild watergevecht hun doordrenkte T-shirt met streepjes moet inruilen voor een comfortabel jeanshemd. Maar ook tijdens alle andere seizoenen begeleiden fraaie T-shirts en overhemden onze zoontjes op school, tijdens sportactiviteiten en wilde spelletjes. Met leuke kleuren, speelse prints of creatieve teksten zorgen shirts en overhemden van Esprit al vroeg in de ochtend voor plezier en afwisseling.

Stijlvolle T-shirts doorstaan alle avonturen

Wanneer je een eerste blik uit je slaapkamerraam werpt, weet je het al: vandaag wordt het een prachtige zomerdag! Het bewijs hiervan vind je terug op je keukentafel: je jongste zoon heeft voor jou een kleurrijke bos bloemen geplukt en in zijn favoriete beker geschikt – waarschijnlijk omdat hij geen vaas vond. Meteen na het opstaan heeft hij zijn behaaglijke top voor een T-shirt met grappige print ingeruild en is hij in de tuin op bloemenzoektocht gegaan. Hij en zijn broer zijn nog iets van plan: ze willen samen naar de bakker fietsen om verse broodjes te gaan halen voor het ontbijt. Een fantastisch idee! Je helpt de oudste zijn geruite overhemd dicht te knopen, stopt een briefje van tien euro in de broekzak van zijn jeans en vertelt hen voor de zekerheid nog eens langs welke weg ze naar de bakker moeten rijden. Ondertussen dek jij de ontbijttafel in de tuin. Wanneer je vluchtig door de regionale krant bladert onder het genot van een kop koffie, valt je oog op een artikel: er is een nieuwe recreatieplas in de buurt geopend.

Ongecompliceerde overhemden voor jongens zijn geschikt voor alle gelegenheden

Wanneer je je zoontjes vertelt dat jullie deze middag misschien naar de recreatieplas kunnen gaan, zijn ze niet meer te houden. Na het heerlijke ontbijt verdwijnen ze in hun slaapkamers om hun spullen te pakken. Korte tijd later staan ze alle twee in hun zwembroek met een duikbril op en opblaasbal in de handen voor je. Je kunt je lachen haast niet inhouden, maar kunt hen toch overtuigen om hun uitrusting pas aan te trekken wanneer jullie aan het meer aangekomen zijn. De jongens trekken snel een comfortabel sweatshirt en een gestreept T-shirt aan en stoppen hun spulletjes in de kofferbak van de auto. Wanneer jullie aankomen aan de schitterende waterplas, zijn je zoontjes dolenthousiast. In de verte zien ze twee schoolvriendjes, die een groot zandkasteel aan het bouwen zijn. Na een middag vol waaghalzige sprongen van de houten steiger, opwindende zwemwedstrijdjes en avontuurlijke duikpartijen laten de jongens zich uitgeput op hun handdoeken vallen. Een leuke suggestie van jou doet ze allebei meteen terug opspringen: een bezoekje aan de ijssalon als afsluiter van deze fijne dag. De schoolvriendjes van de jongens staan ook in de wachtrij: de een in een open geruit hemdje en de ander met een casual henleyshirt op zijn zwembroek. Met een grote aardbeiencoupe voor zijn neus genietend van de heerlijke zonnestralen op zijn rug stelt je jongste vast dat mama altijd goede ideeën heeft om er een leuke zondagmiddag van te maken.

Meer weergeven...
Minder weergeven...