new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Ondergoed en nachtkledij voor jongens van Esprit

Ondergoed voor jongens moet elke dag opnieuw aan hoge verwachtingen voldoen. Kleurrijke katoenen shorts, sportieve slips of onderhemdjes moeten een optimaal draagcomfort en veel bewegingsvrijheid bieden, zodat ze alle avonturen van onze actieve kids kunnen doorstaan. Hetzelfde geldt voor de nachtkledij van onze jongens. Behaaglijke materialen met leuke patronen en prints zorgen ervoor dat opgewekte kinderen 's avonds graag hun zachte flanellen pyjama's aantrekken en gaan slapen om nieuwe krachten op te doen voor de volgende dag. Ondergoed en nachtkledij voor jongens van Esprit is comfortabel, casual en stijlvol – precies hoe onze kinderen het wensen.

Flexibel, comfortabel en behaaglijk: ondergoed voor jongens

Deze avond zijn je twee zoontjes nog drukker dan anders. Na een lange schooldag had je oudste zoon 's avonds nog een repetitie in de muziekschool. Dat wil zeggen dat ze met moeite tijd gehad hebben om te spelen en te ravotten in de frisse lucht. Je probeert nu al een uur om hen in bed te krijgen. In plaats van hun pyjama aan te trekken en te gaan slapen, rennen ze telkens weer de kamer uit. Uiteindelijk slaag je er toch in om ze hun ondergoed te laten aantrekken. Wanneer ze eindelijk in een onderbroek en onderhemdje voor je staan, knijpt je jongste, die een slip met grappige print draagt, zijn grote broer in een gestreepte boxershort met bijpassend onderhemd hard in de arm – en enkele seconden later zijn ze terug vertrokken. Na enkele minuten, die wel uren lijken te duren, slaag je er dan toch in om ze allebei in hun comfortabele pyjama's in bed te krijgen, op voorwaarde dat je nog een verhaaltje gaat voorlezen. Je zucht en besluit dat ze de volgende dag meer beweging en frisse lucht nodig hebben.

Ook avonturiers moeten ooit gaan slapen – in leuke nachtkledij voor jongens

De volgende ochtend hupt je jongste met een grote sprong bij je in bed, kort gevolgd door zijn grotere broer. In hun zachte pyjama's kruipen ze dicht tegen je aan voor een knuffelrondje. Maar zoals gewoonlijk blijft het niet lang zo heerlijk rustig. Na enkele minuten begint je jongste zijn broer te kietelen. Niet veel later is er een wild kussengevecht aan de gang. Terwijl de twee nog aan het ravotten zijn, leg jij proper ondergoed voor hen klaar. Voor je oudste pak je een short met bijpassend onderhemdje met print en zijn broertje krijgt een comfortabele katoenen slip en een gestreept shirtje. Eens ze hun stoere jeans en zachte sweatshirts aanhebben, zijn ze allebei klaar voor actie en avontuur. Tijdens het ontbijt bespreken jullie wat ze vandaag graag willen doen: een boswandeling, een bezoekje aan de speeltuin, de dierentuin of het zwembad? Een ding is duidelijk: vandaag brengen ze in de frisse buitenlucht door, zodat ze zich allebei goed kunnen uitleven.

Meer weergeven...
Minder weergeven...