new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Jeans en broeken voor jongens van Esprit

Een stoere knaap maakt geen compromissen als het op broeken neerkomt: jeans en broeken voor jongens moeten comfortabel en stoer zijn en bovendien elk avontuur kunnen doorstaan. Maar ze moeten er vooral leuk uitzien en perfect passen bij casual T-shirts, sportieve truien en trendy jacks. Een stijlvolle donkere jeans maakt een fantastische indruk op de eerste schooldag, een stoere katoenen broek in een trendkleur is een musthave en een comfortabele bermuda met print staat altijd goed op het sportveld of op het strand. Wat er ook gebeurt: broeken en jeans voor jongens van Esprit hebben veel te bieden aan jongens die weten wat ze willen.

Alles waar jongens dol op zijn: jeans of broeken in cargostijl, shorts of katoenen broeken

Telkens wanneer het weer het toelaat, vind je je zoon en zijn vrienden op het trapveldje terug. Daar spelen ze ganse middagen voetbal, proberen ze de buurjongens af te troeven en komen ze op het einde van de dag moe en vol aarde en grasvlekken terug naar huis. Ook vandaag schijnt de zon. Zoals verwacht, schrokt je zoon zijn middageten in enkele happen binnen, ruilt zijn lichte jeans snel in voor een sportieve trainingsbroek en begeeft zich met een bal onder zijn arm naar het trapveldje. Het avondeten staat al op tafel, wanneer hij terug thuis komt. Zoals gewoonlijk met vuile kleren, warrige haren en een glimlach op zijn gezicht. Hij heeft een vriendje meegebracht en tijdens het avondmaal vertellen beiden enthousiast dat ze het volgende weekend meedoen aan een groot voetbaltoernooi tegen verschillende ploegen uit de buurt. Je zoon en zijn vriendje, die met twee andere jongens een team vormen, schatten hun kansen op overwinning goed in. Tijdens de maaltijd proberen ze uitgebreid de sterke en zwakke kanten van hun tegenstanders te analyseren. Kort voor hij terug naar huis moet, haalt de vriend van je zoon nog een flyer uit de broekzak van zijn lichte katoenen broek: een sportwinkel in de stad geeft momenteel uitzonderlijke kortingen op voetbalschoenen. Met een hunkerende blik bekijkt je zoon de trendy modellen en merkt op dat zo'n paar schoenen de overwinning veilig zou kunnen stellen.

Jeans en broeken voor jongens: casual, comfortabel en ongelofelijk veelzijdig

De volgende zaterdag is het prachtig weer en je zoon is al in de voormiddag aanwezig op het trapveldje, uitgerust met mueslirepen, water en een handdoek. Omdat het verrassend warm is, draagt hij vandaag een katoenen short en een truitje van zijn favoriete speler. Je hebt hem beloofd dat je later zou komen kijken om hem en zijn medespelers aan te moedigen. Als je op het trapveldje aankomt, kijk je verbaasd naar al die kinderen, het zijn er zo veel! Ouders en vrienden staan aan de rand van het veld en volgen de wedstrijd. De ploeg van je zoon speelt momenteel tegen een groep oudere jongens. Je zoon speelt fantastisch en wanneer zijn ploeg een half uurtje later de match wint, jubel je luid mee met de andere toeschouwers. 's Avonds komt je zoon stralend terug naar huis. Hij en zijn ploeg zijn in de finale geraakt, die zondagnamiddag plaatsvindt. Terwijl hij zijn vuile short uittrekt en een fris gewassen 5-pocket jeans aandoet, haal je een grote tas van achter je rug en geef je die met een veelbetekenend lachje aan hem. Hij kijkt in de tas en valt je meteen om de hals – het zijn de voetbalschoenen die hij wilde. Reikhalzend uitkijkend naar de volgende spannende dag valt hij met een glimlach in slaap.

Meer weergeven...
Minder weergeven...