new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Jassen voor jongens van Esprit

Jongens ontdekken elke dag wel iets nieuws en hun bewegingsdrang kent geen grenzen. Daarom is het niet verwonderlijk dat jacks voor jongens heel wat meemaken. Na een felbevochten overwinning op het voetbalveld trekken ze hun lichte katoenen jack over hun besmeurde kleren aan en op een fietstochtje door de regen rijden ze in hun waterdichte softshelljas door elke waterplas. De warme winterjas met gevoerde capuchon houdt stand tijdens de wildste sleetocht en verwarmt onze jongens tijdens koude winternamiddagen: jacks voor jongens zijn betrouwbare begeleiders voor elk temperament en elk seizoen.

Voor piraten en indianen, ontdekkers en avonturiers: jassen voor kleine en grote jongens

Sinds jullie van een appartement naar een ruime eengezinswoning zijn verhuisd, brengt je zoon de meeste namiddagen in het nabijgelegen idyllische bos door. Daar speelt hij met zijn vrienden, raast hij met zijn fiets over modderige wegen en onderzoekt hij de bomen. Ook deze avond komt hij goedgehumeurd en, zoals altijd, iets te laat thuis. Stralend werpt hij zijn stoere anorak van katoenen twill over een keukenstoel, zet zich en begint nog voor het eten op tafel staat te vertellen over de hut, die hij samen met twee vrienden heeft gebouwd. Het avondeten vliegt voorbij met zijn uitbundige verhalen over zijn nieuwe schuilplaats in het bos. De volgende dag is het zaterdag. Toch is dit voor je zoon geen reden om uit te slapen. Vroeg in de ochtend hoor je hem al in zijn kamer rommelen en het duurt niet lang voor hij vrolijk de trap afwandelt. Het ganse gezin zit samen aan de ontbijttafel en je zoontje heeft pas zijn chocolademelk uitgedronken, wanneer de deurbel gaat. Buiten staat één van zijn vrienden. De zak van zijn katoenen parka zit volgestopt met touw, nagels en zo veel meer. Je zoon kijkt je vragend aan. Wanneer je hem lachend een knikje geeft, grijpt hij zijn jas en is hij in enkele luttele seconden verdwenen.

Vrolijke kleuren, trendy modellen en praktische details

Tijdens deze zomervakantie krijg je je zoon maar weinig te zien. Praktisch elke dag brengt hij met zijn vrienden in het bos door: 's morgens verlaat hij het huis al vroeg, met zijn lichte zomerjack, een flesje drank en enkele broodjes. Samen met zijn vrienden maakt hij schuilplaatsen, speelt hij wilde spelletjes en brengt hij aanpassingen aan de hut aan. Wanneer de eerste bladeren van de bomen beginnen te vallen, bouwen ze een gammele uitkijkpost in de boom boven de hut: nu is hun avonturenspeelplaats compleet.

Deze januari is het erg koud en er valt veel sneeuw. Nadat hij enkele dagen binnenshuis heeft doorgebracht, grijpt je zoon op een namiddag zijn donsjack, wollen muts en handschoenen. Hij heeft met zijn vrienden afgesproken om een immense sneeuwmuur rond de hut te bouwen. Je moet lachen, wanneer je hem met zijn slee achter zich aan op straat ziet lopen. Welke avonturen staan hem nog allemaal te wachten?

Meer weergeven...
Minder weergeven...