new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Zwembroeken voor jongens van Esprit

Zodra de zomer in het land is, willen onze kinderen volop genieten van zon, zee en strand: in kleurrijke zwemshorts of sportieve zwembroeken leven ze zich naar hartenlust uit op het strand, in het zwembad, in de tuin of in de speeltuin. Het zijn ook echte waterratjes, want zodra ze een tuinslang, grassproeier of fontein zien, zijn ze niet meer te houden. Leuke zwemshorts en zwembroeken voor jongens van Esprit maken al hun avonturen op een speelse manier mee.

Kleurrijk, met streepjes of met een brutale print: stijlvolle zwemshorts maken de zomer nog leuker

Het is midden juli en je zoontje verjaart binnenkort. Dit jaar heb je wel iets heel leuks voor hem in petto: zijn verjaardagsfeestje zal aan een nabijgelegen recreatieplas plaatsvinden. Je zoon is enorm enthousiast en gaat meteen aan de slag. Hij schrijft de uitnodigingen en versiert ze met schijnende zonnen en wapperende palmbomen. Natuurlijk weet hij wel dat er geen palmbomen zullen staan, maar dat deert hem niet. Het verjaardagsfeestje vindt binnen enkele dagen plaats en je zoontje vraagt zich af of hij het beste een zwembroek of een zwemshort zou dragen? En welke dan: trekt hij die sportieve zwemshort met streepjes in maritieme stijl of toch liever die kleurrijke short met speelse print aan? Misschien toch best een comfortabele zwemshort en een extra zwembroekje om te wisselen. Na lang nadenken kiest hij uiteindelijk voor zijn kleurrijke short met print. Het is de dag van het feestje en je bent enorm opgelucht dat het mooi weer is. De zon schijnt en er is geen wolkje aan de hemel te bespeuren. Terwijl je een grote voorraad zonnecrème, lekkere snacks en drankjes inpakt, loopt je zoon uitgelaten door de woning in zijn vrolijke zwemshort. Hij is op zoek naar zijn beachballset en zijn kleurrijke opblaasbal.

Waterpret – met leuke badmode voor kinderen

De kinderen en gasten stromen één voor één toe op de ontmoetingsplek aan het idyllische meer. Elke gast wordt vol enthousiasme begroet door je zoontje, die al zijn zwembroek en T-shirt heeft aangetrokken. Zoals verwacht zijn de kinderen niet te houden: in kleurrijke zwemshorts en fraaie zwembroeken springen ze in het verfrissende water en spelen ze wilde spelletjes met de bal. Maar af en toe komt er een kindje op je afgelopen voor een snack of drankje. Ze blijven ook niet lang op het droge: zodra hun versnapering op is, plonzen ze terug in het heerlijke water. De volwassenen zitten ontspannen in de zon en genieten van de leuke gesprekken en de lekkere hapjes. Iedereen is het erover eens: zo'n ontspannen kinderfeestje hebben ze nog nooit meegemaakt.

Meer weergeven...
Minder weergeven...