new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Halsdoeken en sjaals voor kinderen van Esprit

Sjaals voor kinderen houden onze oogappels warm, zelfs wanneer de temperaturen onder het vriespunt zakken. Fraaie halsdoeken beschermen kleine avonturiers en ontdekkers het ganse jaar lang tegen wind of kou. Bovendien zijn stijlvolle halsdoeken en sjaals het puntje op de i van een geslaagde outfit. Ze zien er niet enkel mooi uit, ze overtuigen ook met hun functionaliteit en flexibiliteit. Behaaglijke grofgebreide sjaals met kabelpatroon, kleurrijke fleecesjaals of lichte katoenen halsdoeken met vrolijke prints zijn geliefd bij onze kleine wildebrassen en zorgen ervoor dat ze het hele jaar door lekker buiten kunnen ravotten.

Met een warme sjaal om kunnen kinderen alles trotseren

Op een zonnige herfstdag komt je zoon uitgelaten van het speelplein naar huis gelopen. Met gekke armbewegingen vertelt hij je over de reusachtige verhuiswagen, de hardwerkende verhuizers en een paar lachende kinderen, die zich hebben verzameld rond het huis dat al maanden leegstaat. Wanneer hij klaar is met vertellen, komt de reden van zijn spontane bezoekje aan het licht: hij vraagt je om een paar flessen limonade, die hij met zijn nieuwe buurjongens en -meisjes wil delen. Je doet nog snel een warme gebreide sjaal om zijn hals en stuurt hem dan met de flessen terug naar buiten. Nog geen week later is je zoontje beste vriendjes met de nieuwe buurkinderen. Wanneer hij van zijn ontmoetingsplaats, de speeltuin om de hoek, terug naar huis komt voor het avondeten, somt hij met vier vingers en rode wangetjes trots de namen van zijn vrienden op. Je hangt ondertussen zijn lange geribde sjaal van katoenmix aan de kapstok en stelt voor om zijn vriendjes binnenkort eens uit te nodigen. Je zoon vindt dit een fantastisch idee – hij wilde al lang een paar leuke speelkameraden in de buurt.

Kinderen houden van kleurrijke halsdoeken met leuke prints

De volgende zaterdag staan er vier kinderen voor de deur: een lang meisje met een fraaie wollen sjaal met glansdraad, haar jongere zus met een stoere driehoekige halsdoek, een nog kleiner meisje en – ergens verstopt achter de benen van de oudste – een kleine jongen met een kleurrijke gestreepte ronde sjaal. De oudste zus stelt haar jongere zussen en broer beleefd voor. Wanneer je zoon komt aangerend, komt de jongste plots tevoorschijn om zijn nieuwe vriend te begroeten. In de keuken leg je heerlijke versgebakken koekjes op een schoteltje en schenk je chocolademelk uit voor de kindjes. Wanneer zelfs het laatste kruimeltje op is, verdwijnen ze alle vijf naar buiten. In gedachten verzonken kijk je hen nog na. Je bent blij dat je zoon vriendjes heeft gevonden in de buurt. Met een lachje om je lippen open je de brievenbus. De kleurrijke omslag versierd met mooie tekeningen valt je meteen op: de nieuwe buren hebben je uitgenodigd voor een etentje bij hen thuis. Het lijkt erop dat niet enkel je zoon nieuwe vrienden gaat maken.

Meer weergeven...
Minder weergeven...