new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Petten en mutsen voor kinderen van Esprit

Beschermende hoofddeksels zijn het hele jaar door belangrijk voor onze kinderen: in de zomer zorgt een pet in vintagestijl voor een duidelijk zicht en een koel hoofd, in de winter verdwijnen de haardossen van onze kleintjes onder warme gebreide mutsen of fleecehoedjes. Dankzij de verschillende modellen en talrijke fraaie kleuren worden mutsen nooit saai. Hippe details zoals geborduurde teksten of opgenaaide motieven maken ze nog eens extra stijlvol. Petten en mutsen voor kinderen zijn praktische, ongecompliceerde en onontbeerlijke basics voor elke dag.

Casual mutsen maken elke outfit compleet

Je twee kinderen zijn dol op alle seizoenen, telkens om een andere reden. Vooral de eerste sneeuwval in de winter heeft volgens hen iets magisch: zodra de eerste vlokjes vallen, grijpen ze allebei hun muts, sjaal en winterjack en stuiven ze naar buiten. Je bekijkt je twee kindjes door het keukenraam, terwijl ze opgewekt in de sneeuw ravotten. De kleurrijke muts met pompon van je zoon zie je af en toe voorbijwippen, terwijl je dochter haar roze gebreide muts op de kop van een sneeuwman zet. Het valt je op dat ze allebei het hele jaar door eigenlijk meer tijd buiten dan binnen doorbrengen. In de lente zitten je twee oogappels altijd in de tuin te spelen, zelfs bij slecht weer. Op een mooie dag in april maakt je dochter van een onbewaakt moment gebruik om met haar kleurrijke ribfluwelen pet op met haar broer op sleeptouw op het dak van de garage te klimmen. Wanneer je de kinderen binnenroept voor het eten, blijven ze allebei muisstil zitten op het dak bedekt met kiezelstenen en bekijken ze je van bovenaf terwijl je hen aan het zoeken bent. Je zoon kan zijn lachen plots niet meer inhouden: vrolijk wuift hij naar je vanonder zijn gestreepte pet.

Trendy petten voor kinderen zijn enorm geliefd bij onze kleintjes

Op een van de laatste warme zomerdagen bakt je zoon zijn oudere zus een grappige poets: terwijl ze in de ligstoel een stripverhaal leest, loopt hij vliegensvlug naar haar toe met zijn waterpistool in de aanslag en spuit haar helemaal nat. Vervolgens springt je dochter recht en achtervolgt ze haar schietgrage broer met de tuinslang – maar goed dat hun petjes hen tegen de schroeiende zon beschermen! En dan beginnen de bladeren te vallen. Op een prachtige herfstzondag maakt de ganse familie, inclusief oma en opa, een herfstwandeling door het bos. Je kinderen bekijken de dieren, die vlijtig bezig zijn met hun wintervoorbereidingen, verzamelen kastanjes en gaan op zoek naar mooie bladeren. Volledig uitgeput laten ze zich daarna op de achterbank van de auto vallen. Je zoontje legt zijn warme grofgebreide muts op de schouder van zijn zus, die haar muts met bloemapplicaties zelfs niet wil afdoen om te gaan slapen. Kort voor hij in slaap valt, vertelt hij met een slaapdronken stem hoe erg hij uitkijkt naar de winter en de sneeuw die gaat vallen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...