new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Truien, vesten en sweaters voor heren van Esprit

Truien en gebreide vesten zijn de meest veelzijdige kledingstukken die je in onze kleerkast terugvindt. Het zijn onontbeerlijke essentials, waarin we altijd goed voor de dag komen. Eenvoudige of sportieve truien van katoen en fraaie gebreide pullovers van merinowol of kasjmier zijn geschikt voor elke gelegenheid – op de werkvloer of tijdens een vrije dag. Modieuze details zoals een V-hals, een rits of een rolkraag zorgen voor stijlvolle afwisseling en vergroten de combinatiemogelijkheden van al onze outfits. Truien, sweaters en vesten voor heren van Esprit zijn ongecompliceerde begeleiders, waarop we altijd kunnen vertrouwen.

Fraaie herenpullovers en gebreide vesten voor alle gelegenheden

Een goede vriend van je heeft op de onroerendgoedmarkt een koopje gedaan: een kleine villa in art nouveau-stijl aan de rand van de stad. De lage koopprijs heeft hij te danken aan de toestand waarin de villa zich bevindt: de buitenkant en de tuin geven een verwaarloosde indruk en zijn dringend aan renovatie toe. Het is wel handig dat de nieuwe heer des huizes vrienden zoals jij heeft! Op een milde vrijdagavond trommelt hij al zijn vrienden en kennissen op. Terwijl iedereen hem door het huis volgt, vertelt hij – in een aansluitende trui van kasjmier met een V-hals – wat er allemaal moet gebeuren. Je vriend kan rekenen op vakkundige ondersteuning, want een van zijn vrienden is een gediplomeerd schilder. Gekleed in een grofgebreide pullover slaat hij de armen over elkaar en laat zijn blik over de fletse muren glijden. Hij belooft stellingen te huren en verf te kopen, zodat jullie de volgende dag al aan de slag kunnen. Aangekomen in de tuin gaat iedereen zijn eigen weg uit: tijdens de verkenningstocht van het verdorde bloemenperk struikelt een kennis in een donkere schipperstrui over een verroeste grasmachine, een andere vriend ontdekt in de oude appelboom een bijenkorf. Bij de aanblik van de verwaarloosde tuin rol je in gedachten de mouwen van je fijngebreide coltrui alvast op – er staan jullie morgen heel wat uitdagingen te wachten! Maar morgen is nog veraf. Een vriend van je maakt een vreemd gebaar: zwaaiend met zijn gebreide trui van merinowol wenkt hij iedereen. Lachend geeft hij alle helpers een gekoeld pilsje.

Truien en gebreide vesten voor heren staan voor een volledig ontspannen casual stijl

De volgende ochtend ben je al vroeg uit de veren. Goedgehumeurd trek je een tweekleurige katoenen trui aan en rijd je naar de nieuwe woonst van je vriend. De vroege wakers hebben de stelling al opgebouwd. Je doet beschermende kledij aan en gaat op zoek naar verfborstels en verf. Ook de tuin wordt onder handen genomen. Je vriend heeft zijn fijngebreide hoodie over de leuning van de veranda gehangen. Vastbesloten grijpt hij een bijl en wandelt naar een omgevallen dennenboom. Jullie werken allemaal hard en verzetten heel wat werk. Wanneer de avond langzaam nadert, zie je vanop de derde verdieping van de stelling een kennis in een gestreepte katoenen trui in de lucht zwaaien. Achter hem komt een vriend met twee bakken bier aangewandeld. Blijkbaar heeft iedereen begrepen dat het tijd is voor een verdiende pauze – jullie zetten je neer op het pas gemaaide gras en bekijken in kleermakerszit tevreden de vruchten van het werk dat jullie samen hebben verzet.

Meer weergeven...
Minder weergeven...