new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Heren-T-shirts van Esprit

T-shirts zijn zowel ongecompliceerde basics als stijlvolle trendstukken. T-shirts, poloshirts en shirts met een V-hals zijn er in talrijke hippe modellen en kleuren en kunnen bovendien eindeloos worden gecombineerd: een gestreepte piqué polo op een chino, een licht Henleyshirt gecombineerd met een casual jeans of een T-shirt met print op een zomerse short. Herenshirts zijn absolute klassiekers die telkens weer nieuw en verrassend anders kunnen worden geïnterpreteerd en daarom nooit saai worden.

Ongecompliceerd en veelzijdig: T-shirts

Wanneer je deze avond in een lichte chino en een casual poloshirt van het werk naar huis wandelt, wil je niets liever dan een verfrissende douche nemen. Het was een warme en vermoeiende dag, net zoals elke dag de voorbije week. Het koele water werkt verkwikkend en geeft je weer energie – wat is er leuker dan een warme zomeravond in de vrije natuur door te brengen? Zonder dralen trek je een licht mouwloos T-shirt en een short aan en bel je enkele vrienden op om vanavond af te spreken. Enige tijd later ontmoet je hen in het park aan de rivieroever. Ze hebben allemaal voldoende proviand voor een uitgebreide barbecue meegebracht.

Hippe shirts voor heren: sportief, klassiek-elegant of trendy

Een van je vrienden bedient in zijn lichte Henleyshirt de barbecue, terwijl een andere, in zijn kleurrijk shirt met print, zich met de lampions en fakkels bezighoudt. Het spontane idee groeit al snel uit tot een grootschalig barbecuefeest, want na een paar telefoontjes en berichtjes stromen alsmaar meer vrienden en kennissen toe. Een kennis van je, die een gestreept shirt en een bermuda draagt, heeft zijn gitaar meegebracht en zorgt met zijn leuke muziek voor nog meer sfeer. Niet veel later staat er een ganse cirkel mensen rond hem te luisteren. Ook toevallige voorbijgangers komen op de muziek af. Plots zie je in de mensenmenigte een bekend gezicht: het is een van je collega's, die zelfs tijdens hittegolven altijd formeel gekleed gaat in een kostuum en een overhemd. Zijn weekendlook verrast je: hij zit volledig casual in een licht T-shirt en een opgestroopte chino met vrienden in het gras – blootsvoets dan nog! Je wil net op hem afstappen om een praatje te slaan, wanneer twee van je vrienden voorstellen om met de fiets naar een afgelegen plek aan de oever te rijden en daar te gaan zwemmen. Natuurlijk ga je mee. Enige tijd later spring je in het koele water. Ondanks de hitte van de voorbije dagen is het water verrassend verfrissend. Met krachtige slagen zwem je in het rond. Wanneer je terug aankomt bij de barbecue, zijn er al veel mensen naar huis. De barbecue is al lang uit, maar er zit nog een kleine groep mensen in het fakkellicht te luisteren naar het gitaarspel. Tot vroeg in de ochtend geniet je van deze heerlijke sfeer, die typisch is voor warme, zwoele zomernachten.

Meer weergeven...
Minder weergeven...