new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenbermuda's en -shorts van Esprit

Ons favoriete moment tijdens de zomer is de dag dat we voor het eerst onze bermuda kunnen aantrekken – dit staat garant voor het begin van een warme periode vol plezier en actie. Herenbermuda's en -shorts zijn ongelofelijk comfortabel, sportief genoeg voor een fietstochtje of een voetbalwedstrijd in het park en tegelijkertijd ook stijlvol genoeg om iets te gaan drinken in dat trendy cafeetje op de hoek. Praktische bermuda's in cargostijl met zakken, lichte linnen shorts of stijlvolle donkere jeansbermuda's: in de zomer mogen herenbermuda's zeker niet ontbreken.

Kort, comfortabel en casual: bermuda's en shorts voor heren

Je zit samen met je broer op het balkon en laat in de avondschemering deze zaterdag in alle rust aan je voorbijgaan. Tevreden strek je je benen in je comfortabele short in chinostijl en geniet je van de warme avondlucht en de vrolijke geluiden die in de straten weerklinken. Het is vandaag plots heel warm geworden en het lijkt alsof alle mensen rondom jou ineens veel meer energie en levenslust hebben gekregen. Dat geldt ook voor je broer. Hij neemt een slok van zijn ijskoude drankje, veegt zijn hand af aan zijn trendy gekleurde jeansbermuda en leunt met een zucht achteruit in zijn stoel. Je hebt vandaag besloten dat je morgen voor de eerste keer dit jaar terug met je vrienden gaat voetballen. Een zondagse activiteit, die de voorbije zomers een traditie is geworden. Wanneer je broer naar huis vertrekt, spreken jullie af voor morgen. Hij zal op je wachten aan de bakkerij en dan kunnen jullie samen naar het park wandelen.

Sportief, casual of extravagant: zomerse bermuda's

Het is zondag en het is even warm als gisteren. Goedgehumeurd word je wakker, springt onder de douche en trekt je katoenen short, een T-shirt en sportschoenen aan. De perfecte outfit voor een voetbalmatch in het park. Je stopt een fles water, een handdoek en enkele kleinigheden in je tas en wandelt langs de trap naar beneden. In het felle zonlicht wandel je goedgemutst langs de straten. Wanneer je de hoek omwandelt, zie je je broer in de verte al aan de bakkerij staan. Hij wenkt je grijnzend in zijn bermuda met opvallende print, terwijl hij ononderbroken met een kleurrijke voetbal dribbelt. Blijkbaar heeft hij vandaag voldoende energie. Je begroet hem en gaat daarna de bakkerij binnen, waar je belegde broodjes en koffie koopt. Wanneer de verkoopster je herkent, weet ze dat je vandaag terug gaat voetballen. Ze wenst je al lachend veel succes. Je broer en jij vertrekken elk met een beker warme koffie in de hand naar het park. Jullie komen als eerste aan op jullie vaste trapveldje. Het gras is nog een beetje vochtig en glinstert in het zonlicht. Je zet je op een bank en drinkt rustig je koffie op, terwijl je op de anderen wacht. Eén voor één komen vrienden en kennissen aan en het duurt niet lang voor de twee teams volledig zijn. Een vriend ruilt nog snel zijn jeansbermuda met used-look in voor een comfortabele short van jersey, twee anderen markeren de goals met tassen en handdoeken. Wanneer het spel begint en iedereen vol energie over het grasperk raast, ben je dolgelukkig – het is eindelijk zomer.

Meer weergeven...
Minder weergeven...