new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenondergoed en -pyjama's van Esprit

Herenondergoed en herenpyjama's moeten aan hoge eisen voldoen: ze moeten goed en comfortabel zitten. Maar niet enkel een hoog draagcomfort en het gebruik van zachte, behaaglijke materialen is belangrijk. Wij verwachten van boxershorts, slips en shorts, T-shirts met lange mouwen en pyjamabroeken ook dat ze onze mannelijke stijl onderstrepen. Of je nu kiest voor een klassieke slip, een short met een retrotoets, een boxershort met print of een gestreepte of geruite pyjama van katoenen flanel: ondergoed en nachtkledij moeten volledig bij onze persoonlijke stijl passen. Herenondergoed en -pyjama's van Esprit bieden ons precies deze combinatie van draagcomfort en stijl.

Herenondergoed: sportief, comfortabel en verkrijgbaar in talrijke varianten

Wanneer je deze ochtend wakker wordt in een T-shirt en een gestreepte boxershort ratelt de regen in dikke druppels tegen je raam. Je trekt een geruite broek uit katoenjersey over je boxershort en doet ook een zachte fluweelachtige badjas aan. Daarna gun je jezelf een uitgebreid ontbijt met eieren, spek en toast. Vandaag pak je het allemaal ontspannen aan. In de late namiddag klaart het eindelijk op. Tijd voor een bezoek aan de fitness. Je trekt een jeans en een hoodie met rits over je ondergoed, stopt een proper T-shirt, een short en sokken bij de handdoek in je sporttas en vertrekt. Na een deugddoende workout en een verfrissende douche tref je in de kleedruimte een vriend van je, die in zijn mouwloos T-shirt en gestreepte boxershort zijn tas aan het doorzoeken is. Hij is zijn huissleutel vergeten en zijn vriendin komt pas de volgende dag terug naar huis. Je nodigt hem spontaan uit om de nacht bij jou door te brengen, zo moet hij de slotenmaker niet bellen. Hij is duidelijk opgelucht en neemt je aanbod dankbaar aan.

Ontspannen, maar nooit saai: pyjama's voor mannen met stijl

Thuis overleggen jullie over wat je vanavond gaat doen. Pizza en een filmpje? Naar de Chinees en daarna een kort cafébezoekje? Dan gaat de telefoon: een maat van je herinnert je eraan dat jullie gemeenschappelijke vrienden vanavond in een kleine club in de buurt optreden. Je vraagt hem voor de zekerheid of je je vriend mag meenemen. Geen probleem! Het concert is geweldig: iedereen is uitgelaten en je amuseert je. Na het optreden ontmoet je je vrienden backstage. De bandleden zijn allemaal goedgehumeurd – ook al hebben ze geen zin om deze nacht terug in hun veel te kleine tourbus door te brengen. Je moet niet lang nadenken en nodigt hen uit om deze nacht in je woonkamer te kamperen. Ze zijn enthousiast – liever op isolatiematten op de grond dan samengeperst in de bus. Alles verloopt moeiteloos: je zoekt alle dekens en kussens samen, de bandleden brengen de isolatiematten en hun slaapzakken mee. Jullie zitten samen in je woonkamer in T-shirts, geruite en gestreepte shorts en pyjamabroeken en praten over jullie schooltijd. De volgende dag slaapt iedereen lang uit. Je staat als eerste op in je sportieve boxershort en een T-shirt met lange mouwen om koffie te zetten. Langzaam ontwaken de anderen. Je kameraad trekt slaperig een trainingsbroek en een T-shirt over zijn kleurrijke short en gaat naar de bakker om broodjes te halen. Deze zondag zit je met al je vrienden, allemaal comfortabel in boxershorts en T-shirts, samen. Het doet je terugdenken aan vroeger.

Meer weergeven...
Minder weergeven...