new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kostuumbroeken voor heren van Esprit

We dragen graag casual en comfortabele kledij, maar toch kunnen we niet zonder kostuumbroeken. Op kantoor, tijdens een belangrijke zakelijke afspraak of voor een feestelijke gelegenheid: kostuumbroeken voor heren staan voor pure elegantie en kunnen naar hartenlust worden gecombineerd. Zo past een kostuumbroek van zuiver linnen even goed bij een aansluitend colbertjasje als bij een casual overhemd en ook de klassieke zwarte stretchbroek wordt de ene keer met een pullover met V-hals en de andere keer met een colbert in dezelfde kleur gecombineerd. Formele looks die er goed uitzien en nog beter aanvoelen creëer je moeiteloos met de kostuumbroeken voor heren van Esprit.

Zakelijke of feestelijke gelegenheden – voldoende redenen om een kostuumbroek te dragen

Het was een lange en vermoeiende werkdag vandaag. Wanneer je eindelijk thuis aankomt, ruil je meteen je donkere aansluitende kostuumbroek, overhemd en colbert in voor een trainingsbroek en comfortabele sweater met capuchon. Terwijl je een verfrissend drankje uit de koelkast haalt, beluister je je antwoordapparaat. Je brengt het blikje naar je mond en blijft verrast staan. Op het apparaat hoor je de vrolijke stem van je grootmoeder. Zij en je grootvader hebben besloten om op hun 60ste huwelijksverjaardag hun trouwbelofte te hernieuwen met een feestelijke huwelijksceremonie en een groot feest met de ganse familie. Je bent verbaasd en ook een beetje ontroerd. Jij kijkt in elk geval enorm uit naar het feest. Omdat je deze avond toch niets gepland hebt, besluit je alvast in je kleerkast te kijken of je een geschikte outfit voor de huwelijksceremonie hebt. Misschien die fraaie kostuumbroek uit scheerwol, die je altijd draagt voor belangrijke zakelijke meetings? Of toch liever die met fijne strepen gecombineerd met een klassieke donkerkleurige colbertjas? Je bent volledig in gedachten verzonken, wanneer plots je gsm gaat.

Luchtig linnen, elegante scheerwol, veelzijdige wolmix: kostuumbroeken voor heren

Het is je broer, die je zonder veel omhaal vraagt of je al op de hoogte bent van de trouwplannen van je grootouders. Je moet grijnzen wanneer je de vertwijfeling in zijn stem hoort. Zoals verwacht vraagt je broer je enkele seconden later of je mee gaat winkelen met hem, omdat hij niets heeft om aan te trekken. Terwijl je nog aan de telefoon hangt, werp je een bedenkelijke blik in je kleerkast. Helemaal aan de zijkant hangt een elegante zwarte kostuumbroek die je vorig jaar hebt gedragen op het huwelijksfeest van een vriend. Die zou je broer wel passen. Hetzelfde geldt voor de two-tone kostuumbroek die ernaast hangt. Je haalt beide broeken uit de kast en rommelt snel even door je overhemden. Je verzekert je broer dat het niet nodig zal zijn om te gaan winkelen. Jullie spreken de volgende dag af voor een pasbeurt. Zes weken later staan jullie in feestelijke kledij naast elkaar voor het romantisch met rozen versierde paviljoen, waarin je grootouders hand in hand voor de pastoor staan en hun huwelijksbeloften hernieuwen. Wanneer je grootvader bij wijze van symboliek een ring over de vinger van je grootmoeder schuift, werp je je broer een glimlach toe: op dit soort familiefeesten moet je toch wel iets bijzonders dragen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...