new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenjeans van Esprit

Jeans draag je niet alleen in je vrije tijd, ze zijn geschikt voor alle gelegenheden: in een donkerkleurige 5-pocket jeans, gecombineerd met een overhemd en colbert, kom je zelfs op kantoor goed voor de dag. Met een ruimvallende chino of jeans in een felle kleur creëer je een casual look met een persoonlijke toets. Een slim fit, straight cut, gekleurde of donkere jeans – er zijn zo veel verschillende mogelijkheden.

Van casual tot elegant: herenjeans

Je verlaat vandaag je woning in een aansluitende gekleurde jeans en een overhemd met ruitjes. Je bent in opperbeste stemming en zit boordevol energie: je hebt er zeer lang en hard voor gewerkt, maar vandaag heb je eindelijk promotie gekregen! Om dit succes te vieren heb je enkele vrienden uitgenodigd voor een drankje in een klein café. Een van je vrienden staat je voor het café op te wachten in een jeans met used-look en jas met capuchon. Hij feliciteert je met je promotie. De anderen zitten al binnen. Er heerst een uitgelaten sfeer en de avond vliegt voorbij. Veel later dan gepland nemen jullie eindelijk afscheid van elkaar. Een vriend van je, gekleed in een gestreept overhemd en een donkere jeansbroek, wandelt nog een stukje met je mee naar huis. Jullie praten honderduit over je plannen en over alle veranderingen die je binnenkort te wachten staan. De nieuwe functie brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee en zal nog meer van je engagement vergen, maar dit heb je er graag voor over.

Een klassieke of gekleurde jeans past perfect bij onze stijl

De volgende ochtend wandel je goedgehumeurd naar kantoor. Tijdens de vergadering wordt je verteld dat je je nieuwe project op een gerenommeerde vakbeurs mag voorstellen. De daaropvolgende weken werk je intensief aan de voorbereidingen. Gelukkig zijn de leden van het nieuwe team dat je nu leidt snel op elkaar ingespeeld. Ze reiken je allemaal creatieve en efficiënte ideeën aan. Bovendien word je voor dit project ondersteund door een collega. Je kan dus altijd overleggen en een tweede mening vragen als je ergens over twijfelt. Praktisch elke avond zitten jullie nog even samen om de vooruitgang en volgende stappen te bespreken. Tijdens deze besprekingen had je al snel vastgesteld dat jullie elkaar goed begrijpen en goed met elkaar overweg kunnen. Daarom zeg je ook toe wanneer hij je vraagt om na het werk een hapje te gaan eten in een kleine bistro. Gekleed in een slim fit jeans en een aansluitend colbert wandel je naar de bistro. Je collega vertelt je over zijn projecten die hij op verschillende vakbeurzen en -congressen heeft voorgesteld en geeft je enkele waardevolle tips. Hij haalt een lijst met namen van interessante aanspreekpartners die je mogelijk op de beurs kan tegenkomen uit de zak van zijn straight cut jeans. Het doet je veel plezier dat hij je zo goed helpt en je voelt dat je klaar bent om die presentatie te geven. Je kijkt in elk geval ook uit naar al die nieuwe uitdagingen die je te wachten staan.

Meer weergeven...
Minder weergeven...