new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenjassen van Esprit

Uiteraard bieden herenjassen een goede bescherming tegen regen en kou, maar toch zijn ze zo veel meer dan functionele kledingstukken: een ademende softshelljas houdt je warm tijdens het joggen, een jeansjack maakt al je vrijetijdsactiviteiten mee en een mantel van zuivere wol vergezelt je op weg naar het kantoor. Jassen definiëren onze individuele stijl en maken het ons mogelijk om tijdens elk seizoen en bij elk weer op een stijlvolle manier van het leven te genieten.

Markante leren jassen of elegante mantels die perfect bij jou passen

Vandaag is het de eerste dag van het jaar dat je je warme donzen jas met capuchon thuis hebt gelaten. Je begeeft je naar je werk in een lichte duffelcoat. De ochtendlucht voelt nog frisjes aan, maar vanonder je grote capuchon bespeur je toch al de eerste tekenen van de aangekondigde lente. Het is ook de eerste keer dat je je middagpauze buiten kan doorbrengen – eindelijk! Samen met enkele collega's slenter je door het park en geniet je van de eerste zonnestraaltjes. Het begint al goed op te warmen en je besluit de houtje-touwtjeknopen van je mantel te openen. Je stopt met praten wanneer je iemand op je ziet afkomen: een goede vriend van je, die in een comfortabele trainingsjas aan het joggen is, had jou van ver al herkend. Jullie spreken af om 's avonds iets te gaan drinken in een cafeetje in de buurt. Het is al donker buiten. Ondanks de lange, drukke dag vertrek je in opperbest humeur en vol energie gekleed in een jas uit nappaleer, een jeans en laarzen naar het café. Net voor je aan het café aankomt, loop je je vriend in zijn leren blouson tegen het lijf die je een verrassend voorstel doet: enkele vrienden van hem zitten in een groepje en treden vanavond op. Jullie staan allebei op de gastenlijst en zijn meer dan welkom. Je hoeft er niet lang over na te denken: natuurlijk wil je naar het optreden gaan. Het concert bevalt je: er wordt leuke muziek gespeeld en de stemming is opperbest.

Herenjassen: net zo veelzijdig als jij

De volgende dag vertrek je in een aansluitende korte jas naar het werk. Ondanks het slaapgebrek ben je goedgehumeurd. De vele verschillende indrukken en de energierijke sfeer op het concert de vorige avond hebben je goed gedaan. Op het werk gaat alles vlotjes, je zit boordevol nieuwe ideeën en de dag vliegt voorbij. 's Avonds ga je met een tevreden gevoel terug naar huis. Je besluit staat vast: je zal vanaf nu vaker een concertje meepikken. Je bent echter wel blij dat het morgen zaterdag is en dat je wat verloren slaap kan inhalen. De volgende dag begin je volledig ontspannen, maar toch iets later dan anders. Het is aan het regenen, wat je comfortabele bed er veel aantrekkelijker doet uitzien. 's Middags wandel je in een lichte parka naar de bakker. Onderweg zie je een man, gekleed in een used-look jeansjack, die een affiche ophangt. De band die je donderdagavond hebt gezien, geeft volgende zaterdag opnieuw een concert. Je glimlacht en weet alvast wat je volgend weekend gaat doen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...