new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Badmode en beachwear voor heren van Esprit

Zwemshorts en -broeken worden niet voor niets beachwear genoemd: ook al kunnen we op de koudste winterdag met trendy zwembroeken voor heren eventjes dat zomerse gevoel beleven in het zwembad – toch is en blijft het strand de beste plek voor stijlvolle beachwear. Het warme zand, een vleugje wind en een helderblauwe hemel zijn de perfecte begeleiders voor onze gestreepte zwemshort of sportieve zwemslip. Met comfortabele en casual badmode voor heren halen we het strandgevoel in huis, ongeacht hoe lang de zomer nog op zich laat wachten.

Sportief en effen, met stijlvolle prints of casual gestreept: zwembroeken voor heren

Je moet lachen wanneer je broer je op een avondje uit een nieuwtje vertelt: hij gaat deze zomer als redder op het strand van Oostende werken. Je denkt al lachend aan het beginstukje van de televisieserie Baywatch, maar wanneer hij je vertelt dat hij voor die drie maanden ook een appartementje ter beschikking krijgt, spits je je oren. Dit betekent dat jij deze zomer een slaapplaats hebt als je eens een weekendje aan zee wilt doorbrengen. Een maand later is het al zover. Je broer is nu al twee weken in Oostende en vertelt je enthousiast over zijn ervaringen en zijn leuke appartementje op loopafstand van het strand. Terwijl jullie aan het telefoneren zijn, stop jij je spullen voor een weekendje aan zee in je sporttas. Een paar T-shirts en shorts, teenslippers, je nieuwe zwemshort in retrostijl en een eenvoudig zwemslipje, voor het geval je broer je uitdaagt voor een zwemwedstrijdje. De volgende ochtend wandel je naar de auto en na twee uurtjes rijden sta je enthousiast voor het appartement van je broer.

Het ziet ernaar uit dat het een fantastische zomer wordt: beachwear voor heren

Je ziet geen beweging binnen, dus stapt uit en wandelt naar de voordeur. Er hangt een briefje aan de deur: je broer moest enkele collega's helpen en is al vertrokken naar het strand. Het is prachtig weer vandaag. Je laat je auto staan en wandelt langs de zeedijk tot je de redderspost van je broer bereikt. Al van ver zie je hem voor de cabine staan in een felrode katoenen zwemshort en bijpassend T-shirt. Wanneer hij je hoort roepen, wandelt hij een stukje in je richting en verontschuldigt zich voor het voorval. Je maakt al glimlachend een afwijzend gebaar en begroet hem en zijn jongere collega, die enkele kartonnen bekers aan het opruimen is. Je hebt ook wel dorst en wandelt naar de strandkiosk om enkele koude drankjes te halen. Een vriendelijke jongeman in een katoenen T-shirt en een casual zwemshort met ruitjes bedient je. Enkele minuten later zitten jullie met zijn drietjes aan de mobiele uitkijktoren. Je graaft je blote voeten in het warme zand en geniet van je verfrissende drankje en de ruisende zee. Je lacht naar je broer en feliciteert hem nogmaals met zijn fantastische job.

Meer weergeven...
Minder weergeven...