new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herentassen van Esprit

Het gebruik van herentassen is al lang niet meer beperkt tot zakelijke meetings of sportactiviteiten. Uiteraard heb je nog altijd klassieke herentassen waar werkdocumenten in kunnen worden opgeborgen en praktische sporttassen waar je al je spullen voor de voetbaltraining in kwijt kunt. Maar herentassen zijn als hippe accessoires geschikt voor praktisch alle andere gelegenheden die je je kunt bedenken. Een sportieve messengertas, die je tijdens het fietsen probleemloos over je schouder kunt dragen, een praktische kleine schoudertas, waarin je alle benodigdheden voor onderweg kunt stoppen, of zelfs een elegante zakelijke aktetas met draagriem voor officiële gelegenheden: we kunnen niet meer zonder tassen.

Veelzijdige herentassen uit textiel, leer, nylon of linnen

Het is een heerlijke ochtend – jammer genoeg heb je vandaag geen tijd om van het mooie weer te genieten. Met een beker hete koffie in de ene hand en een fraaie aktetas van zwart leer in de andere haast je je naar je werk. Met grote schreden hol je de trappen op, loop je de receptie voorbij en laat je je in je bureaustoel vallen – precies op het moment dat je favoriete collega binnenkomt. Met een grote grijns op zijn gezicht zet hij zijn opvallende kunstleren herentas op je bureau en haalt er een brochure uit: binnen acht weken wordt er in de stad een halve marathon georganiseerd en je kunt als team deelnemen voor het goede doel. Hoewel hij eigenlijk al te laat is om te beginnen met trainen, wil hij toch met enkele andere collega's een team vormen. Hij vraagt je of je wilt meedoen. Je hebt eigenlijk al lang niet meer gelopen, maar het is de ideale gelegenheid om er terug mee te beginnen – en het is best motiverend om te weten dat je niet alleen bent. Daarom spreek je na het werk met de andere collega's af in een klein cafeetje om een trainingsplan op te stellen. Omdat jullie pas om zeven uur hebben afgesproken, heb je nog tijd om naar huis te gaan en je om te kleden. Volledig ontspannen in een jeans en een sweatshirt trek je in de gang je leren jack aan, wanneer je er plots aan denkt dat je op weg naar het café een sportwinkel passeert. Waarom zou je niet meteen een paar nieuwe loopschoenen kopen? Volledig in de ban van je ingeving grijp je nog snel een sportieve canvas tas die je over je schouder gooit en haast je je naar de sportwinkel.

Herentassen: praktisch of elegant, eenvoudig of opvallend

De winkel heeft een waanzinnige collectie loopschoenen waar je niet aan uit geraakt. Je wilt net terug naar buiten gaan, wanneer een jonge verkoper op je afkomt en je zijn hulp aanbiedt. Hij bekijkt eerst je voeten en stelt je enkele vragen, daarna loopt hij een poos langs de rekken en zoekt enkele modellen voor je uit. Het tweede paar schoenen dat je aanpast, zit perfect. Je staat recht en wandelt wat rond om de schoenen te testen: ze zitten zo goed dat je het gevoel hebt dat je op blote voeten loopt. Je speelt even met de gedachte om een nieuwe sporttas te kopen ter vervanging van de grote stoffen tas waarin je momenteel je sportspullen stopt, maar schrikt als je op je horloge kijkt – je bent al bijna een uur in de sportwinkel. Je spurt naar de ontmoetingsplaats en hebt zo zonder het te beseffen je eerste looptraining achter de rug. Wanneer je buiten adem het café bereikt, zie je al twee mannelijke en drie vrouwelijke collega's aan een tafel zitten die je uitbundig begroeten. Jullie zes samen zullen het loopteam voor de halve marathon vormen. Het eerste rondje is al besteld. Terwijl een leuke dame je een pintje toeschuift, opent je andere collega, die met het idee op de proppen is gekomen, zijn schoudertas en haalt er een groot schema uit. Samen leggen jullie de dagelijkse trainingsmomenten en de weekdoelstellingen vast. Een andere collega belooft zes shirts met daarop de naam van het team mee te brengen. Jullie zijn allemaal enorm gemotiveerd en de sfeer is uitgelaten. Je kijkt rond je en verheugt je al op de komende weken – en op de nieuwe uitdaging die je tot een goed einde wilt brengen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...