new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Stropdassen van Esprit

Met een stropdas kun je zonder moeite een eenvoudig kostuum of een klassiek overhemd in een perfecte zakelijke outfit omtoveren. Je hebt dassen in de meest uiteenlopende stijlen en materialen, die geschikt zijn voor allerlei activiteiten en gelegenheden. Als kleurrijk contrast of fraaie vervollediging van een kostuum, in één kleur of met extravagante patronen… Onze absolute favorieten zijn formele zijden stropdassen, maar ook dassen vervaardigd uit ongewone materialen zoals jeans of linnen, of met opvallende motieven zijn mogelijk voor speciale gelegenheden. Ook al houden we van casual – we kunnen niet zonder stropdassen.

Het mannelijke accessoire voor bijzondere gelegenheden

Het is eindelijk vrijdag. In de bus die je naar huis brengt leg je je aktetas op schoot, maak je je zijden stropdas met fijn patroon wat losser en zet je de muziek op je mp3-speler wat luider. In gedachten verzonken kijk je door het raam. Morgen rond deze tijd zit je op een gezellig huwelijksfeest. Je beste vriend gaat trouwen en als zijn getuige moet je van begin tot einde aanwezig zijn voor de feestelijkheden. Je kijkt al uit naar de ceremonie en het feest. Als speciale verrassing heb je samen met enkele goede vrienden een mannenbrunch georganiseerd. Zo kan de bruidegom zich nog even lekker ontspannen voor hij in de namiddag in het stadhuis in het huwelijksbootje stapt. De volgende ochtend ben je al vroeg uit de veren: de verrassingsbrunch vindt bij jou thuis plaats en je moet nog het een en ander voorbereiden. Je neemt snel een douche en loopt naar de bakker om de hoek. Enkele minuten later kom je terug met een grote zak broodjes. De voetbaltafel die je van een collega hebt geleend, staat al sinds gisteren in het midden van je woonkamer en ook het dartbord van je broer hangt al aan de muur. Je schuift het tv-tafeltje met je flatscreen aan de kant en legt er enkele dvd's bij, waarop jij en je vriend te zien zijn als jonge knapen op een voetbaltoernooi, een kerstshow en de diploma-uitreiking. Als absoluut hoogtepunt heb je ook nog een bandopname van de concerten van jullie schoolband. Wanneer je klaar bent met alles, zoek je je kledij voor de ceremonie uit. Een zwart aansluitend kostuum en een elegant overhemd – maar welke stropdas ga je aandoen? Die zijden stropdas met fijne structuur of die fraaie brede streepjesdas? Je bent nog aan het nadenken, wanneer er op de bel wordt gedrukt. Je sprint door de gang en opent de deur. Meteen komen twee vrienden van je binnen, tussen hen wandelt je beste vriend met een blinddoek om. Hij is nog slaperig en slecht gehumeurd, maar wanneer je zijn blinddoek afdoet, verschijnt er een grijns op zijn gezicht.

Voor elke dag op kantoor of voor een zeer bijzondere gelegenheid: stropdassen

Een klein kwartiertje later zitten jullie lekker te brunchen. De bruidegom staat, nog in zijn pyjama, aan de voetbaltafel en is druk in de weer met zijn goal te verdedigen, terwijl hij in een broodje bijt. Je schenkt een kopje sterke koffie uit voor hem en toont een andere vriend waar hij zijn kostuum kan hangen: de fraaie smoking met sneeuwwit overhemd en de elegante effen zijden das worden voor alle zekerheid in de slaapkamer gehangen. De ganse voormiddag spelen, eten en praten jullie, terwijl jullie jeugdavonturen afgespeeld worden op het televisiescherm. Plots is het de hoogste tijd om jullie klaar te maken voor de ceremonie. Jullie lopen allemaal naar de grote spiegel in de slaapkamer: jij zoekt nog snel een paar passende sokken uit, terwijl een van je vrienden zich scheert en een andere zijn smalle gestreepte stropdas perfect probeert te knopen. Uiteindelijk zijn jullie alle vier klaar, volledig in kostuum en toch enigszins gespannen. Het is tijd voor het belangrijkste deel van de dag.

Meer weergeven...
Minder weergeven...