new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Herenhorloges van Esprit

Het kiezen van het juiste horloge is heel verschillend van het kiezen van andere accessoires: herenhorloges begeleiden ons 's morgens op kantoor, 's middags tijdens het sporten en 's avonds tijdens een etentje met vrienden. Klassieke chronografen uit roestvrij staal of kleurrijke modellen met een bandje uit kunststof – horloges van Esprit bieden je individualiteit en verenigen enkele belangrijke eigenschappen: betrouwbaarheid, modebewustzijn en stijl.

Herenhorloges van Esprit kunnen met tal van verschillende outfits worden gecombineerd

Er staan je firma enkele belangrijke weken te wachten. Jij en je team zijn volop bezig met het opstellen van plannen voor de vestiging van een nieuw filiaal in Dubai. Tijdens de middagpauze geniet je met je team op een groot terras van de eerste zonnestralen van het jaar. Het zonlicht reflecteert op je opvallende chronograaf vervaardigd uit roestvrij staal, die je al sinds je eerste werkdag als trouwe partner begeleidt. Een collega verkondigt al lachend dat de stijgende temperaturen een goede voorbereiding zijn op het klimaat in Dubai. Enkele dagen later kom je zelf te weten of hij gelijk had. Op het vliegtuig richting Dubai zitten jullie naast elkaar en bekijken jullie vanuit de lucht het emiraat gelegen aan de Perzische Golf. Je collega werpt een blik op zijn gesatineerd roestvrijstalen horloge en vertelt je dat jullie rond de middag zullen landen.

Horloges voor heren staan voor mannelijke designs en vormen

Wanneer je uit het vliegtuig stapt, word je bevangen door de hitte. Je bent blij dat je Arabische partners je staan op te wachten in de aankomsthal, maar vooral dankbaar dat er binnen overal airco is. Je gastheren brengen je eerst naar de lobby van je hotel. Zo kan je je even opfrissen in de kamer. Onder de schaduwgevende palmbomen en witte zonneschermen geniet je van een verfrissend ijskoud drankje in de tuin van het hotel. Met wat afgunst kijk je naar de ademende kledij van je onderhandelingspartner. In een comfortabele vergaderruimte schieten jij en je team onmiddellijk goed op met de zakenpartners. Ook al zijn er af en toe wat communicatieproblemen: de opvallende handbewegingen van jullie tolk, waardoor je zijn lichte, flexibele horloge van alle kanten hebt kunnen zien, helpen jullie een akkoord te bereiken.

Enkele dagen later ben je al gewend aan het hete weer. Als afsluiter van je succesvolle zakenreis hebben je gastheren nog een kleine verrassing voor je in petto: een tochtje op een kameel. Samen met een gids rijd je door de woestijn. Tijdens het ritje in de terreinwagen vertelt hij honderduit over de spannende avonturen die hij tijdens zijn verblijf in Dubai heeft beleefd. Zijn eenvoudige, mannelijke herenhorloge uit roestvrij staal met gekleurd bandje past perfect bij zijn lichtgekleurde linnen kostuum. 's Avonds trek je met je collega naar de bar van het hotel om jullie laatste avond daar te vieren. Na enkele drankjes en grappige anekdotes werpt je collega verbaasd een blik op zijn horloge. Het is al na middernacht en de terugreis morgen zal zeer vermoeiend zijn, omdat jullie onder de gloeiende middagzon naar de luchthaven moeten rijden. Je werpt een laatste blik op de palmbomen op het terras van het hotel en neemt met spijt in het hart afscheid van het mooie Dubai.

Meer weergeven...
Minder weergeven...