new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Sieraden voor heren van Esprit

Mannen hebben al altijd sieraden gedragen en er is zo'n grote keuze aan herensieraden, dat iedere man wel iets kan vinden dat bij zijn stijl past. Brede ringen van geborsteld roestvrij staal, zilveren kettingen met opvallende hangers of mannelijke armbanden: eenvoudig of opvallend, klassiek of trendy. Herensieraden van Esprit bieden alles wat mannen zich kunnen wensen. Het zijn fraaie accessoires voor moderne mannen.

Herensieraden doen je stralen, elke dag opnieuw

Slaperig staar je door je toegeknepen ogen naar de felle zon, die je slaapkamer binnenschijnt. Het is zaterdag en je hebt vandaag lekker uitgeslapen. Je zet je recht, wrijft eens door je haren en wandelt dan ontspannen naar de badkamer. Na een deugddoende douche neem je de opvallende metalen armband met hanger, die je elke dag draagt, van het rekje. Die past perfect bij de eenvoudige, brede ring uit roestvrij staal, die je nooit afdoet – zelfs niet om te slapen. Je trekt een licht jack aan en wandelt naar het huis van je beste vriend, die je vandaag heeft uitgenodigd om te brunchen. Beladen met broodjes en beleg van de markt kom je bij hem aan. Wanneer hij de deur opent, kijk je verbaasd op. Hij draagt, net zoals altijd, zijn dikke, korte ketting van edelstaal om zijn hals, maar draagt in plaats van een casual weekendoutfit een oud T-shirt en een versleten jeans met verfspatten. Hij grijnst, geeft je een klopje op je schouder en vraagt je binnen. Wanneer je in de gang komt, wordt de echte reden achter deze spontane brunchuitnodiging duidelijk: je vriend is zijn slaapkamer aan het renoveren en heeft blijkbaar hulp nodig. Je bent een beetje geïrriteerd dat hij je niets heeft laten weten, maar dat is al gauw vergeten wanneer hij je een oud hemd en een werkbroek toestopt. Met een knipoog neem je de hete koffie aan die hij je daarna aanreikt.

Elegante accessoires met een casual toets: herensieraden

Maar eerst gaan jullie uitgebreid brunchen. Terwijl je vriend met zijn gevlochten leren armbandje speelt, vertelt hij je over zijn plannen. Hij wil een kast over de hele lengte van de muur bouwen en ook inbouwspots plaatsen. Het materiaal heeft hij al, maar het op maat zagen, aanpassen en monteren van de rekken zal veel tijd in beslag nemen – en is ook geen leuk werkje. Je bijt in je broodje en knikt. Natuurlijk zul je hem helpen. Jullie meten de wand op, zagen het hout op maat en schroeven alles in elkaar. De spots moeten heel secuur gemonteerd worden en wanneer de fijne ketting met eenvoudige hanger van je vriend voor de derde keer aan de dunne stroomkabel blijft hangen, wil hij ermee stoppen. Maar niet veel later slagen jullie erin om het laatste rek te monteren. Trots bekijken jullie de indrukwekkende kastenwand. Je wilt net je gsm nemen om twee pizza's te bestellen, wanneer je je vriend enthousiast hoort roepen. In een van de dozen met spullen die hij in zijn nieuwe kast wil zetten, heeft hij de elegante manchetknopen terugvonden die hij de vorige keer tevergeefs aan het zoeken was. Je lacht – dat zijn twee vliegen in één klap.

Meer weergeven...
Minder weergeven...