new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Zwangerschapsmode van Esprit

De zwangerschapsperiode is een tijd van verandering: er ontstaat een nieuw leven en een nieuw hoofdstuk begint. Tijdens deze bijzondere periode geniet je en ontdek je veel nieuwe dingen, maar je moet je vooral goed voelen: zijdeachtige T-shirts uit zachte biokatoen, stretchjurkjes en -bloesjes of tunieken in trendy kleuren en met mooie patronen zijn precies wat je nu wil dragen. Stretchbroeken van katoen met een verstelbare hoge buikband houden rekening met de veranderingen die je lichaam doormaakt en geven je tegelijk ook bewegingsvrijheid. Zwangerschapsmode van Esprit begeleidt ons tijdens deze spannende periode met bijzondere kledij die moeiteloos bij al onze activiteiten past.

Zelfzeker en stijlvol: mode voor zwangere dames

Je hebt net gedaan met werken. Je bent op weg naar huis en doet het vandaag heel rustig aan. Het prachtige avondlicht verleidt je om een ommetje in het park te gaan maken. Je neemt plaats op je favoriete bank onder de grote eik en laat je blik in de verte dwalen. Met je hand wrijf je over de welving onder je zijdeachtige stretchbloes. Je bent ondertussen al zestien weken zwanger. Het is zo moeilijk te geloven dat het kleine wezentje in je buik al tien centimeter groot is. Tijdens je laatste echografie wist de dokter je te vertellen dat alles in orde is en dat de baby zich goed ontwikkelt. De volgende keer zullen ze al kunnen zien of het een jongen of een meisje is. Je denkt terug aan je eerste doktersbezoek, je kwam toen te weten dat je al acht weken zwanger was. Tijdens de weken die erop volgden deed je zo veel nieuwe indrukken op en onderging je zulke spannende veranderingen. Die skinny jeans die je toen aanhad, ligt ondertussen in de kast en heeft plaats gemaakt voor een minstens even stijlvolle, doch elastische 5-pocket stretchjeans. Je kijkt er alvast naar uit om ook deze broek te vervangen door comfortabele katoenen broeken of rokken met een verstelbare hoge buikband. Van je beste vriendin heb je een trendy belly belt met grafisch patroon gekregen, deze zal de komende maanden je buik sieren. In elk geval ben je niet van plan om van kledingstijl te veranderen of je lichaam tijdens de ganse zwangerschap te verbergen. In tegendeel zelfs, kleedjes en wikkelbloesjes moeten meeëvolueren met je lichaam.

Bijzondere mode voor bijzondere tijden: zwangerschapsmode van Esprit

De volgende dag trek je zoals gewoonlijk je legging en lang T-shirt aan voor je wekelijks yoga-uurtje. Sinds je zwanger bent, is het wel veel zwaarder geworden. Binnenkort schakel je over op zwangerschapsyoga: een ideaal moment om je stretchlegging met buikband te dragen. Wie weet kan je binnenkort ook die belly belt aandoen. Na de yoga voel je je terug volledig ontspannen en in balans. Samen met een vriendin ga je nog even naar de stad in je gebreid jurkje en vestje op zoek naar zachte zwangerschapsshorts en misschien ook wel een voedingsbeha met beugels. Ook al is het hier nog te vroeg voor, het doet je veel plezier om er nu al over te fantaseren. Je bent zo blij dat je met je vriendin echt over alles kan praten, nu, maar ook in de toekomst.

Meer weergeven...
Minder weergeven...