new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Midislips van Esprit

Midislips staan zowel voor sportieve chic als comfortabele elegantie. Talloze modellen, kleuren en materialen maken dit mogelijk: aan de ene kant doen damesslips die op de heup worden gedragen je een klein beetje denken aan korte shorts, wat ze een ontspannen toets verleent. Aan de andere kant maken de zijdeachtige materialen en fijne details zoals kant en elegante applicaties de hipster tot een vrouwelijk en uitgesproken verleidelijk lingeriestuk. Dat is het leuke aan midislips: soms zijn ze eenvoudig, de andere keer verleidelijk, romantisch of übersexy – we kiezen altijd de slip die op dat moment het beste bij ons past.

Sportieve modellen met elegante details: geen probleem voor midislips

Je hebt samen met je zus besloten om meer te gaan sporten en omdat je meestal opgeeft voor je eraan begint, heb je je snel ingeschreven voor een Zumbacursus in de buurt. Enkele dagen voor de eerste les zit je aan je laptop, wanneer de deurbel rinkelt en je zus komt binnengestormd. Enthousiast zwaait ze met de tas in haar hand. Ze heeft voor jullie een nieuwe sportoutfit gekocht. Enkele seconden later staat ze al in haar slip met schattig borduursel voor de spiegel in je slaapkamer en probeert ze de stretchy capribroek aan. Je twijfelt even, maar ze weet je uiteindelijk met haar enthousiasme te overtuigen. Je trekt je jeans uit en trekt de felrode short over je heupslip met fijne structuur. De short past perfect, en met een nauwsluitend sport-T-shirt en lichte sneakers is je outfit voor de les compleet. Op woensdagavond sta je een beetje nerveus in de badkamer en pak je je sporttas. Je kijkt uit naar de eerste Zumbales. Hoe vermoeiend zal het zijn? In een nauwsluitende zwarte midislip en een sportbeha sta je voor de spiegel. Je doet je haren in een strakke hoge knot, daarna trek je je nieuwe sportoutfit aan, kijkt nog een keer in de spiegel en vertrekt vol verwachting naar de les.

Onder een bootcut jeans, kokerrok of sportieve short: midislips passen bij elke outfit

Je staat met enkele andere vrouwen in de kleedkamer, wanneer je zus volledig buiten adem komt binnengelopen. Ze moest nog een probleem op het werk oplossen, maar is er toch nog op tijd geraakt. Je wacht even op haar terwijl ze haastig de nieuwe capribroek over haar comfortabele hipster met microvezels trekt en wandelt samen met haar naar de sportzaal. De sympathieke lesgeefster begroet alle deelnemers en vertelt jullie tijdens enkele stretchoefeningen over het ontstaan van Zumba. Een beetje uitstel van executie, zoals meteen zal blijken, want onmiddellijk daarna zet ze de muziek lekker luid en begint ze met snelle, energieke dansbewegingen. In eerste instantie ben je volledig overrompeld, maar na enige tijd krijg je een gevoel voor het ritme en de krachtige oefeningen. Wanneer de lesgeefster 45 minuten later te kennen geeft dat de eerste les erop zit, ben je volledig buiten adem, maar ook zo enthousiast dat je gewoon zou willen verder dansen. Je zus is al net zo uitgelaten. Pas aangekomen in de kleedkamer besluit ze, impulsief als ze is, volgend weekend naar een club te gaan waar Latijns-Amerikaanse muziek wordt gespeeld. Zo kunnen jullie gewend worden aan het opzwepende ritme. Waarom niet? En zo sta je twee dagen later in je slaapkamer voor de kleerkast na te denken wat je onder je geraffineerde rode stretchjurk zal dragen: een minihipster van rode tule of toch liever die zwarte corrigerende slip? Je moet lachen: het doet er eigenlijk niet toe – het belangrijkste is dat er leuke muziek wordt gedraaid.

Meer weergeven...
Minder weergeven...