new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Damesbadjassen van Esprit

Badjassen zijn het toppunt van welzijn en gezelligheid. Uit welke stof ze ook vervaardigd zijn – licht fluweel, fris katoen of prachtige zijde – ze zijn behaaglijk, zacht en ongelofelijk comfortabel om te dragen. 's Morgens na het douchen geniet je van je eerste koffie gehuld in een zijdeachtige kimono. 's Avonds of tijdens het weekend trek je met plezier die badjas uit knuffelzachte badstof aan, waarin je je meteen goed voelt. Rusten, ontstressen en ontspannen doe je altijd stijlvol in een prachtige badjas.

Badjassen zijn pure verwennerij

Wanneer je 's morgens uit de douche stapt en je kimono uit zacht katoen aantrekt, werp je een blik op de klok en merk je dat je geen tijd meer hebt om uitgebreid te ontbijten. Na een dubbele espresso haast je je naar het station. Je bezoekt vandaag een vriendin die sinds enkele jaren in een andere stad woont. Sinds haar verhuis zien jullie elkaar niet meer elke dag, maar jullie houden regelmatig contact en bezoeken elkaar om de zoveel weken. Die bezoekjes gaan altijd zo snel voorbij: samen lekker uit gaan eten, een tentoonstelling of theatervoorstelling bezoeken, naar de bioscoop gaan, samen gaan dansen... Maar dit weekend staat er iets bijzonders op het programma: je vriendin verjaart, en je hebt haar een gezellige dag vol beautyarrangementen in een exclusief kuuroord cadeau gedaan. Het luxueuze kuuroord met thermen en spa ligt direct aan een sprookjesachtig meer en wordt omgeven door een uitgestrekt park. Op het uitgebreide wellnessprogramma staan ontspannende massages met aromatische oliën, weldoende behandelingen in een verzorgingsbad en heerlijke gelaatsverzorgingen – precies wat jullie nodig hebben na een drukke werkweek. Jullie worden ontvangen met een lekker fruitig wellnessdrankje en krijgen een zachte badjas uit badstof toegestopt.

Ontspannen in stijl – damesbadjassen van Esprit

Jullie bezoeken daarna de thermen, waar je je met zachte, ontspannende muziek op de achtergrond in het warme water laat glijden. In de hete jacuzzi geniet je van de ontspannen gesprekken met je vriendin en voel je alle stress wegebben. Daarna wordt je vriendin door een vriendelijke schoonheidsspecialiste opgehaald voor haar massageafspraak. Ze neemt enthousiast afscheid van je en wandelt in haar knuffelzachte badjas naar het wellnessgedeelte van het kuuroord. Je gebruikt je tijd nuttig en besluit een stoombad te nemen. Je kan uit verschillende aromatische essences kiezen. Volledig ontspannen geniet je van het weldadig effect dat de hete, naar granaatappel geurende dampen op je lichaam hebben. Je laat je gedachten dwalen en denkt terug aan je laatste vakantie aan zee: het heerlijke warme zand onder je voeten en het zachte ruisen van de golven. Wanneer je je badjas uit badstof terug aantrekt, staat er een schoonheidsspecialiste op jou te wachten. Je laat je verwennen met een ayurvedische massage en een gelaatsverzorging. Je kan je niet herinneren wanneer je voor het laatst zo ontspannen was. Ook 's avonds, wanneer je gehuld in je zijdeachtige kimono bij je vriendin thuis in de zetel zit, ben je volledig in vakantiestemming. Jullie praten gezellig na en drinken een heerlijk kopje thee. Je vriendin, die een fluweelzachte badjas met maritieme strepen op draagt, neemt je arm vast en bedankt je voor de heerlijke wellnessdag. Jullie besluiten vaker een ontspannend wellnessmomentje in te lassen – wellicht niet altijd in een luxueus kuuroord, maar gewoon bij jou of haar thuis met maskertjes en verzorgingsproducten.

Meer weergeven...
Minder weergeven...