new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Truien en gebreide vesten voor dames van Esprit

Truien en gebreide vesten zijn zowel essentiële basics als trendsetters. Geraffineerde modellen, verschillende materialen en verrassende details geven damestruien telkens weer een nieuwe look: een nauwsluitend truitje uit zacht kasjmier, een comfortabele katoenen pullover met ritssluiting of een gebreide trui met extra grote rolkraag. Truien kunnen we telkens weer opnieuw combineren en passen daardoor bij elke stijl – van klassiek tot trendy, maar altijd heerlijk ongecompliceerd.

Voor elke gelegenheid en stijl: gebreide damestruien

Zolang je je al kan herinneren houd je van literatuur en kunst, maar ook koffiehuiscultuur heeft je altijd gefascineerd. Twee jaar geleden heb je je droom waargemaakt en deze voorliefdes met elkaar weten te combineren: je hebt een cafeetje geopend waar regelmatig lezingen worden gehouden door jonge en nog onbekende schrijvers en chanson- of liedjesavonden worden georganiseerd. Je neus voor veelbelovende en interessante talenten heeft ertoe bijgedragen dat je cafeetje inmiddels een geliefde ontmoetingsplaats voor kunstenaars en intellectuelen is geworden. Deze ochtend zit je in een kokerrok en een ruimvallend truitje met V-hals van kasjmier samen met een jonge schrijfster aan een hoektafeltje om haar lezing voor de volgende avond te bespreken. Omdat het haar eerste lezing is voor een groot publiek, is de jonge vrouw een beetje zenuwachtig en zit ze tijdens het gesprek nerveus aan haar grofgebreide trui te plukken. Je vraagt een medewerker van je, die een zeer casual strakke jeans en een wijde fijngebreide trui draagt, om twee kopjes koffie verkeerd te brengen – je weet immers dat warme koffie mensen direct ontspant.

Fijn- of grofgebreid, angora of jersey: een grote keus aan damestruien

De volgende avond bereid je in een rok met A-lijn en een zachte coltrui van angora alles voor de lezing voor. Je zet kaarsen en vazen met bloemen op de tafeltjes en op de grote lessenaar plaats je kandelaars, een karaf water en een grote vaas vol weidebloemen. Een aangename sfeer kan tenslotte beslissend zijn voor het succes van een lezing. Je medewerkster treft in een chino en een fijne trui van kasjmier de nodige voorbereidingen in de bar en de keuken. Je bent blij dat jullie zo goed op elkaar ingespeeld zijn: alles is al lang klaar voor de eerste gasten arriveren. De jonge schrijfster, vandaag heel netjes gekleed in een donkere stretchbroek en een oversized trui, vind de aangename, intieme sfeer die je gecreëerd hebt fantastisch. Heel beheerst begint ze met een ontspannen en vaste stem haar lezing voor het grote publiek. Je laat tevreden je blik door het goed gevulde café dwalen en merkt aan de hoektafel een bekend uitziende vrouw op in een opvallende trui met Noors motief: zij is cultuurredactrice bij een bekende krant – en een gevreesd criticus in auteurskringen. Wanneer de lezing gedaan is, wacht je gespannen haar reactie af en ben je toch even opgelucht als ze enthousiast begint te klappen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...