new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Damestops van Esprit

Damestops zijn de absolute basics van onze garderobe: ze kunnen eindeloos worden gecombineerd en verrassen je telkens weer. Een blazer en kokerrok gecombineerd met een zijden topje met spaghettibandjes staat iedereen goed. In een glinsterend topje met lovertjes of een viscosetop met grafische print trek je altijd wel de aandacht. Damestops van Esprit passen moeiteloos bij onze persoonlijke stijl en geven onze outfits een decente toets.

Een casual of zakelijke look: stijlvolle damestopjes

Het is vrijdagnamiddag, je zit in je getailleerde top en kokerrok aan je bureau en kijkt al uit naar het weekend. Zaterdag staat er iets speciaals op je agenda: je beste vriendin heeft haar zeilbrevet behaald en wil dit – uiteraard volledig in stijl – vieren met een zeiltochtje. 's Ochtends kom je goedgeluimd in een top met watervalhals en jerseyrok bij de steiger aan, waar de anderen je al opwachten. Je vriendin straalt in haar casual witte tanktop en capribroek. Je neemt haar bij de arm, feliciteert haar en stopt haar een fles prosecco toe. Voor jullie afvaren, legt je vriendin het vijfkoppige gezelschap vol enthousiasme de basisbegrippen en verschillende zeilmanoeuvres uit. Een van je vriendinnen, gekleed in een nauw aansluitende worstelaarstank met maritieme strepen, komt naast je zitten en kijkt je heel verward aan. Je lacht en haalt je schouders op: je begrijpt er ook helemaal niets van en zou de boot waarschijnlijk doen kapseizen. Wanneer jullie eindelijk aan de tocht beginnen, lijkt alles haast vanzelf te gaan. Eens op het water geeft je vriendin je aanwijzingen: je moet bijdraaien en bijliggen, zodat de boot rustig op de kabbelende golven blijft liggen. Je geniet van de zachte wind in je haren en de fonkelende golven. Het verbaast je hoe anders alles is eens je op het water zit: de oever en bergen zijn nauwelijks nog zichtbaar en de hemel strekt zich uit tot in het oneindige. Je kan begrijpen waarom je vriendin zo enthousiast is over zeilen. Twee van je vriendinnen, de ene gekleed in een bandeautop, de andere in een T-shirt met gedrapeerde hals, hebben voor proviand gezorgd. Je doet je tegoed aan de lekkere broodjes, slaatjes en verse aardbeien. De middag vliegt voorbij, ook al heb je op het water het gevoel dat de tijd blijft stilstaan. Toch zullen jullie ooit eens moeten terugkeren naar het vasteland.

Om naar hartenlust te combineren: damestops van Esprit in elke stijl

Wanneer jullie de kleine haven terug binnenvaren, merk je op dat er geen enkele ligplaats meer vrij is. Er liggen heel wat plezierbootjes en luxueuze jachten aangemeerd. Je vriendin wordt eventjes nerveus en weet niet wat te doen. Op een naburig jacht wenkt een vrouw met zonnebril in een elegante satijnen top en felle short je vriendin. Ze doet teken dat jullie aan de zijkant kunnen aanmeren. Je vriendin begrijpt meteen wat ze bedoelt en slaagt erin haar zeilbootje langs het jacht te manoeuvreren en zo aan te meren. Met je schoenen in de hand klim je op het voordek van het jacht om zo aan wal te gaan. De sympathieke vrouw knoopt al snel een gesprek aan met je vriendin en nodigt jullie allemaal uit voor een drankje aan boord. Je blijft nog tot laat in de avond napraten, in de achtergrond kleurt de ondergaande zon de zee en de bergen rood.

Meer weergeven...
Minder weergeven...