new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Pasvorm

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Damesblazers en -kostuums van Esprit

Damesblazers en -kostuums worden niet enkel voor zakelijke meetings of op de werkvloer gedragen: getailleerde wollen blazers, stretchy kostuumvesten of blazers met opvallende print begeleiden ons ook op een stijlvolle manier tijdens een avondje uit of een middagje shoppen. Gecombineerd met een casual chino of een klassieke jeans met nauwe pijpen creëer je in een handomdraai een comfortabele, maar toch elegante outfit. Er zijn ontelbaar veel combinatiemogelijkheden. Blazers en kostuums zijn al lang niet meer strikt voorbehouden aan formele gelegenheden: ze verlenen ongecompliceerde casual outfits moeiteloos een stijlvolle toets.

Damesblazers geven je een professionele uitstraling en een ontspannen stadse look

Elke vrijdagavond spreek je met twee goede vriendinnen af in een klein cafeetje in het centrum van de stad. Jullie praten over de gebeurtenissen van de voorbije week en smeden plannen voor het komende weekend. Deze week kijk je in het bijzonder uit naar deze afspraak, want je hebt een leuk nieuwtje dat je wilt delen: je bazin heeft je vandaag verteld dat je promotie krijgt. Je strijkt je donkere, korte blazer recht en werpt nog een laatste blik in de spiegel voor je naar de ontmoetingsplaats vertrekt. Wanneer je de hoek om komt, herken je vanuit de verte al de silhouetten van je vriendinnen. Al lachend bekijk je een van hen, die in haar kokerrok, pumps en een glanzende zwarte blazer druk aan het vertellen is. Je andere vriendin luistert aandachtig, terwijl ze haar nauwsluitende kostuumblazer dichtknoopt. Je zet het op een spurtje en tikt hen op de schouder: ze zijn allebei verrast.

Vrouwelijke kostuums zijn geschikt voor elke gelegenheid

Jullie moeten nog even in de rij wachten voor jullie het café binnen kunnen. Met gefronst voorhoofd kijk je je vriendinnen aan: het is er wel altijd druk, maar jullie hebben nog nooit moeten wachten. Wanneer je enkele minuten later bij de vestiaire aankomt, valt je blik op een kleurrijke affiche die aan de achterkant van de toegangsdeur hangt: vandaag wordt er voor de eerste keer een karaokeavond georganiseerd! Het wordt een leuke avond, vooral dankzij de optredens van de goede en minder goede amateurzangers en -zangeressen. Toch heeft nog niemand van jullie groepje zich op het podium gewaagd. Jullie spreken af dat jullie tijdens de volgende karaokeavond alle drie apart zullen zingen. Enkele weken later is het zover: zoals gewoonlijk ontmoeten jullie elkaar op vrijdag in je favoriete cafeetje. Het lijkt erop dat deze karaokeavond nog meer bezoekers heeft aangetrokken dan de vorige keer. Hoezo, plankenkoorts? In de jaszak van je casual jerseyblazer zit een lijstje met alle liedjes die je hebt voorbereid, voor het geval je straks een geheugensteuntje nodig hebt wanneer je in de spotlights staat. Maar eerst is je vriendin aan de beurt. In het begin zit ze nog nerveus te plukken aan haar aansluitende blazer in collegestijl uit fijn ribfluweel, maar ze weet zich al snel te herpakken en zich het door haar uitgekozen nummer op een zeer zelfbewuste manier eigen te maken. Na een rondje applaus roept de dj je andere vriendin op het podium. Op weg naar het podium, gehuld in de warmte van de schijnwerpers, werpt ze nog snel haar grijze eenknoopsblazer in jouw richting. Ook zij brengt het er goed van af – en dan is het jouw beurt. Met knikkende knieën begin je te zingen, maar net zoals je voorgangers doe je het alsmaar beter hoe langer je op het podium staat. Jullie hebben het alle drie goed gedaan, maar het belangrijkste is dat je je plankenkoorts hebt overwonnen. Als afsluiter zingen jullie als trio, arm in arm, nog een gezellig nummertje.

Meer weergeven...
Minder weergeven...