new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Damesparka's van Esprit

Damesparka's zijn flexibele kledingstukken, die het hele jaar door gedragen kunnen worden en altijd voor de juiste lichaamstemperatuur zorgen: wanneer de eerste lentebloemen uitkomen, hangen we een lichte katoenen parka over onze schouders, tijdens een zomerse strandwandeling beschermt een dunne parka van waterdicht nylon ons tegen een frisse zeebries en een gewatteerde parka met een capuchon met bontrand is de ideale begeleider op een ijskoude winterochtend. Ongecompliceerde parka's voor dames zijn er in allerhande modellen en kleuren, die onze persoonlijke stijl perfect weerspiegelen.

Stijlvolle damesparka's zijn geschikt voor elk weer

Op weg naar een goede vriendin kijk je door het raam van de bus naar het stormachtige herfstweer. Je bent blij dat je vandaag je waterdichte parka hebt aangetrokken. Net als je ontspannen achteruit leunt en je ogen wilt sluiten, tikt er iemand op je schouder. Wanneer je je verbaasd omdraait, is de verrassing groot: op het plaatsje naast je zit je zus breed te glimlachen, nonchalant gekleed in een getailleerd heupjasje. Ze is twee haltes na jou opgestapt en was al enkele minuten aan het hopen dat er een plaatsje naast je vrij zou komen in de overvolle bus. Ook zij heeft met een vriendin afgesproken – na vijf veel te korte minuten moeten jullie jammer genoeg terug afscheid nemen. Gelukkig zie je haar dit weekend alweer op het verjaardagsfeest van jullie broer. Je bent nog maar pas bij je vriendin aangekomen of jullie gaan al terug naar buiten. Na een regenachtige namiddag komt de zon er eindelijk door. Terwijl ze nog gauw haar casual parka in militaire stijl aantrekt, vertelt ze je een leuk nieuwtje.

Parka's voor dames staan voor een ontspannen casual stijl

Vandaag heeft ze voor de eerste keer met een nieuwe collega samengewerkt – het klikte meteen tussen hen en ze delen ook dezelfde interesses: cupcakes bakken en decoreren. Je moet lachen: als je vriendin de bakkunsten van haar nieuwe collega looft, moeten de cupcakes wel erg lekker geweest zijn. Om te tonen dat zij minstens even goed kan bakken, heeft je vriendin thuis ook een bakblik in de oven gestopt – je mag zelfs enkele cupcakes meenemen voor de terugrit. Op zaterdag haal je je zus af om samen met haar naar het familiefeestje te rijden. Wanneer jullie de belangrijkste nieuwtjes hebben uitgewisseld, haalt je zus een vierkant doosje uit de zak van haar gewatteerde parka. Tot je verbazing haalt ze er een cupcake met roze glazuur uit en reikt je die met een knipoog aan. Nieuwsgierig bijt je in het kleine gebakje en proeft een heerlijke marmeladevulling. De smaak komt je bekend voor. Terwijl je je probeert te herinneren wanneer je dit al eens hebt geproefd, pluk je aan de mouw van je gevoerde parka met capuchon met imitatiebont. Wanneer je de laatste kruimeltjes van je hand wrijft, vertelt je zus je een verhaal dat je al eens hebt gehoord. Een goede vriendin van haar heeft de cupcakes van een nieuwe collega gekregen. Je moet luidop lachen, want plots herinner je je het roze glazuur: het is precies dezelfde cupcake, die je vriendin je had meegegeven voor de terugrit. Je toont je zus op je gsm een foto van je vriendin met een bakplaat vol cupcakes in de handen. Jullie moeten hard lachen om dit toeval en kijken alvast uit naar al de zoetigheden die jullie vriendinnen nog zullen bakken.

Meer weergeven...
Minder weergeven...