new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Damesleggings van Esprit

Leggings hebben een vaste plaats in onze kleerkast, omdat ze zo ongelofelijk veelzijdig, trendbestendig en comfortabel zijn. Het beste aan leggings is dat we ze eindeloos kunnen combineren: een legging in een felle kleur of een denimlook legging geeft je outfit een trendy toets. Ook je zomerjurkjes en minirokken hoeven niet langer in de kast te blijven liggen tot het warmer wordt: combineer ze met een katoenen legging of een legging met vlechtmotief en je hebt een winterproof outfit. Leggings zijn niet langer beperkt tot sportactiviteiten: je draagt ze het hele jaar door!

Must-haves met een hoge feelgoodfactor: leggings zijn ultraveelzijdig

Je hebt je yogaoefeningen gedaan, rolt je matje op, trekt je stretchlegging en functioneel T-shirt uit en neemt een verfrissende douche. Terwijl het koele water van je lichaam stroomt, laat je je gedachten dwalen. Je denkt terug aan al die onvergetelijke momenten waarop je je volledig vrij, ontspannen en zo ongelofelijk opgewekt voelde. Bijvoorbeeld aan die dag dat je in een lichte caprilegging en tuniek met patroon over een oneindig uitgestrekt zandstrand liep. Het was er zo rustig, je hoorde enkel de bruisende branding van de zee en het zachte waaien van de wind. Maar ook aan dat beslissende moment waarop je besloot je leven een nieuwe wending te geven. Deze beslissing heb je niet op het strand, maar in je bureau genomen. Je weet nog goed hoe je in je kokerrok en getailleerde bloes naar de telefoon greep, die gerenommeerde yogaschool opbelde en inlichtingen vroeg over de opleiding tot yogalerares. Dit was de eerste stap naar een beroepsbegeleidende meerjarige beroepsbegeleide opleiding die veel van je doorzettingsvermogen heeft gevergd. Vaak moest je meteen na het werk snel je blazer en kostuumbroek inruilen voor een sweater en jerseylegging en je een weg banen naar een cursus. Je hebt je in die periode vaak afgevraagd of je wel de juiste beslissing had genomen, of dit wel de weg was die je moest volgen. Maar naarmate de opleiding vorderde, werd je steeds zekerder van je stuk. En kijk: je bent nu een gediplomeerde yogalerares.

Je komt altijd goed voor de dag in leggings van Esprit

Telkens wanneer je onderweg bent naar je werk – niet naar een saai bureau, maar naar een inspirerend cursuslokaal - denk je met blijdschap terug aan die moeilijke beslissing. Je hoeft niet langer een gekleed kostuum te dragen, je begint je werkdag in een comfortabele katoenen legging met loszittend wellness-T-shirt of een jerseykleedje. Wat je vooral leuk vindt, is dat je elke dag nieuwe interessante mensen leert kennen die naar je les komen om rust en evenwicht te vinden. Wanneer je na het werk in een glanzende zijden legging en glinsterende feestjurk met je vriendinnen naar een hip café gaat, krijg je vaak het compliment dat niet enkel je outfit straalt. Je voelt je fantastisch en dat straal je ook uit!

Meer weergeven...
Minder weergeven...