new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Chino's voor dames van Esprit

Slechts weinig kledingstukken verenigen een ongecompliceerde casual stijl en nonchalante formele look zo goed als de chino. Trendy chino's in felle kleuren doen ons elke dag opnieuw stralen, terwijl de klassieke varianten onze outfits een zakelijke, maar toch ontspannen toets verlenen. Sportief met sneakers en een katoenen vest naar een familiebrunch of met stijlvolle mocassins, een bloesje en een korte blazer naar een zakelijke afspraak: chino's bieden ons talrijke mogelijkheden om onze individuele stijl te ontwikkelen. Daarom behoren chino's tot de favoriete stukken in onze kleerkast.

Chino's voor dames: kleurrijke alleskunners voor elke gelegenheid

Dit jaar heb jij de opdracht gekregen het jaarlijkse zomerfeest van je werk te plannen en te organiseren. Begin februari zet je je samen met een collega in een kleine vergaderzaal om wat te brainstormen. De grote lijnen liggen al vast: ongeveer 150 gasten, grote feesttenten, een lekker buffet en misschien ook een verrassend amusementsprogramma. Nu moet je nog een locatie vinden. Plots sla je met je vlakke hand op je pastelkleurige, katoenen chino: misschien kunnen jullie het feest in de botanische tuin houden? Je collega is laaiend enthousiast. Ze haalt meteen haar smartphone uit haar lichte stretchbroek om het telefoonnummer op te zoeken.

Enkele dagen later neem je een kijkje bij de botanische tuin in het centrum. Je contactpersoon leidt je in haar jeans en grofgebreide vest door de tuin, die momenteel nog in winterse sferen is gehuld. Je kijkt al uit naar de lente die eraan komt en de ontluikende natuurpracht. De grote weide niet ver van de hoofdingang zou volgens jou het meest geschikt zijn voor het feest. Je maakt nog enkele foto's voor je collega en haast je terug naar het kantoor. De daarop volgende weken spreek je met de leveranciers, tentverhuurders en het cateringbedrijf. Alles verloopt probleemloos, enkel de zoektocht naar passende muzikale begeleiding voor het feest vormt een groter probleem dan je had verwacht. Wanneer je op een avond in een chino van denim en een kasjmieren trui met een vriendin door de stad slentert, vertel je haar over je probleem. Gelukkig weet ze raad: ze was zopas te gast op een bruiloft waar een jonge zangeres leuke jazz- en showklassiekers bracht. De zangeres maakte een goede indruk en de gasten waren zeer tevreden. Je noteert haar naam en hoopt dat ze de dag van het feest nog vrij is.

In een chino kom je altijd goed voor de dag

Midden augustus is het eindelijk zover. Het feest had op geen betere dag kunnen plaatsvinden: een stralend blauwe hemel en veel zonneschijn. Wanneer je in een lichte chino uit een linnenmix en een chiffonbloesje arriveert, word je overweldigd door de kleurenpracht van de bloemenzee in de botanische tuin. Vanuit de witte tent op de weide komt de geur van gegrilde vis en gebraden vlees je tegemoet. Even later volgt het optreden van de jonge zangeres, wier zang de gasten meteen betovert. Je bent opgelucht en blij dat je een goede keuze hebt gemaakt – en krijgt enorm veel complimentjes van je collega's voor het geslaagde zomerfeest.

Meer weergeven...
Minder weergeven...