new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Merk

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Blouses van Esprit

Blouses zijn de universele klassiekers in onze kleerkast: tijdloos en altijd en vogue. Er zijn voldoende gelegenheden om ze te dragen: die belangrijke vergadering in de ochtend, het verjaardagsfeestje van je neefje in de namiddag en een uitgelaten girls' night die duurt tot in de vroege uurtjes. Eenvoudige, getailleerde, katoenen blouses in donkere kleuren, casual, kraagloze viscosebloesjes met elastische boorden of elegante, wijde, zijdeachtige bloesjes zijn geschikt voor elke gelegenheid en geven ons de mogelijkheid telkens weer een nieuwe look te creëren.

Casual, retro of urban: damesbloesjes voor elke stijl

Je wordt begroet door een zonnige donderdagochtend. Je staat voor de spiegel en knoopt je zwarte stretchbloes dicht, klaar voor een dagje op het kantoor, wanneer een goede vriendin je opbelt. Je bent wat overdonderd – normaal bellen jullie elkaar pas tijdens de middagpauze op. Maar je vriendin heeft een goede reden voor haar telefoontje. Een gemeenschappelijke kennis van jullie werkt in de filmindustrie en is nog op zoek naar figuranten die willen meewerken aan een speelfilm. Ze beginnen zaterdag met filmen. Je bespreekt dit voorstel kort even met je vriendin. Het is duidelijk: deze kans willen jullie niet aan jullie neus laten voorbijgaan!

Vrijdagavond hebben jullie alle drie in een cafeetje in het centrum van de stad afgesproken. Gekleed in een wijde hemdbloes en een aansluitende bootcut jeans zet je je bij je vriendin en kennis en nemen jullie samen de scène door. Het is niet de filmdoorbraak waarop je had gehoopt. Jullie zijn te gast op een huwelijksfeest en moeten het bruidspaar toejuichen. Met een brede glimlach op haar gezicht strekt je vriendin, die een leuk kreukelbloesje draagt, haar armen uit en begint enthousiast te klappen. Tijdens enkele verfrissende cocktails en wat hapjes brengt de kennis jullie op de hoogte van het huidige draaischema. Door de griepepidemie hebben meerdere figuranten afgehaakt. Na de ontmoeting kruip je in bed. Je kijkt reikhalzend uit naar de opnames en kan nauwelijks geloven dat je morgen je debuut maakt op het witte doek.

Met blouses creëer je moeiteloos een casual look of elegante businesslook

Je losvallende tuniek wappert in de zachte zomerwind die door de openstaande ramen van je auto waait. Nog even je vriendin ophalen en dan naar de filmset. Voor je vriendin is dit een kinderdroom die werkelijkheid wordt. Op weg naar de set denkt ze terug aan de posters van haar favoriete acteurs en actrices die aan de muren van haar kamer prijkten toen ze nog een jong meisje was. In de onoverzichtelijke drukte van mensen, schermen en talloze camera's zien jullie voor een altaar jullie kennis staan met een hoofdtelefoon op en een klembord in de hand. Hij stuurt jullie naar de visagiste, daarna worden jullie verwacht bij de kostuummaker. Je krijgt even bedenktijd en kiest uiteindelijk voor een stijlvol kanten bloesje en een swingende cirkelrok als outfit. Net opgemaakt en de laatste instructies van de regisseur indachtig, stap je voor de camera. Dit wordt leuk! Je hebt geen last van plankenkoorts en bent zelfs niet nerveus. Je vervult je figurantenrol met veel bravoure. De opnames zijn heel fijn, maar eigenlijk kijk je stiekem al uit naar de première van de speelfilm. Binnen zes maanden zal je jezelf op het scherm kunnen bewonderen. Wanneer de scène voorbij is, kijkt je vriendin je lachend aan en klapt ze enthousiast in de handen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...