new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Zilveren en stalen sieraden van Esprit

Zilveren of stalen sieraden – wie zegt dat je moet kiezen? Ook al heb je een voorkeur voor een specifieke stijl, je vindt zeker je gading in de moderne, vrouwelijke sieradencollectie van Esprit: speelse zilveren hangertjes of stoere oorringen uit glanzend roestvrij staal, een fijne stalen ketting met glamoureus glinsterende hangertjes of een fraaie ring uit sterling zilver bezet met zirkoontjes. Stalen sieraden zijn modern en gaan ongelofelijk lang mee, zilveren juwelen zijn fraai en elegant – zilveren en stalen sieraden van Esprit zijn veelzijdig en gewoonweg prachtig.

Speels en opvallend: sieraden van edelstaal

Op een regenachtige namiddag zit je ontspannen met een kop koffie aan je keukentafel. Verdiept in de krant speel je met het medaillon dat aan een lange ketting van roestvrij staal om je hals hangt, wanneer er plots wordt aangebeld. Je springt op en opent de deur voor je jongere zus, die je om hulp vraagt: ze heeft vanavond een date, waar ze al lang naar uitkijkt, maar geen idee welke accessoires bij haar zorgvuldig uitgezochte jurk passen. Ze houdt met een verontschuldigende glimlach een stoffen tasje in de lucht. Je moet lachen, wanneer je tussen de speelse, kleurrijke ringen van roestvrij staal en de romantische zilveren oorringen een leren ketting met hanger van roestvrij staal en nog veel meer ontdekt. Je zusje twijfelde zo dat ze praktisch haar ganse juwelencollectie heeft meegebracht. Zonder iets te zeggen trek je haar binnen, laat je haar op de keukenstoel zitten en zet je een kop hete koffie voor haar neus. Je hebt je kleine zusje altijd al met raad en daad bijgestaan. Ze vertelt je uitgebreid over haar sympathieke collega, met wie ze vanavond eindelijk een afspraakje heeft. Ze gaan eerst uit eten en daarna naar een moderne theatervoorstelling. Je luistert naar haar verhaal, terwijl je je koffie uitdrinkt. Daarna ga je naar de slaapkamer, waar je je ruime juwelenkistje en een licht jack neemt. Om de perfecte accessoires uit te kiezen, moet je de outfit van je zus tenslotte met eigen ogen zien. In het voorbijwandelen doe je nog gauw je nieuwe elegante gevlochten armband uit roestvrij staal om. Dan trek je je schoenen aan, neemt je zus bij de arm en gaat naar haar woning.

Zilveren sieraden waar je op slag verliefd op bent, voor altijd

Wanneer je zus haar outfit showt, knik je bevestigend. Het donkerblauwe asymmetrische kleedje staat haar prachtig en gecombineerd met de lichtgrijze bolero en zilvergrijze hoge hakken is ze werkelijk oogverblindend. Peinzend bekijk je de netjes georganiseerde ringen in het juwelenkistje dat je hebt meegebracht. Je haalt er een opvallende zilveren gewelfde bandring uit en geeft die aan je zus. Ze bekijkt de ring, doet die om en zoekt zelf nog eens in het kistje. Haar oog valt op een fijne ring uit roestvrij staal met een glanzend epoxylaagje, die qua kleur perfect bij haar bolero past. Een hele poos zit je samen met je zus in haar slaapkamer, juweeltjes aan te proberen en te discuteren, terwijl je zus je wat meer over haar collega vertelt. Ze heeft eindelijk haar keuze gemaakt: ze zal een ketting van fijn zilverdraadwerk met een speelse hanger dragen, die de hals van haar jurk extra in de kijker zet, en daarbij glimmende zilveren oorstekers met kleurrijke steentjes. Samen met de moderne ring van roestvrij staal straalt ze gewoon – en niet enkel door de juwelen. Ze kijkt je trots aan en is ervan overtuigd dat ze niet enkel haar collega, maar ook de ganse theaterzaal met verstomming zal slaan.

Meer weergeven...
Minder weergeven...