new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Kousen en beenwarmers voor dames van Esprit

Kousen en beenwarmers zijn eenvoudige, maar essentiële basics die een grote invloed op je outfit hebben. Ze kunnen een creatief contrast vormen of onze outfits perfect aanvullen. Of je nu een voorkeur hebt voor casual of opvallend: sokken, beenwarmers en armwarmers vind je in de meest uiteenlopende patronen en kleuren. Klassieke kniekousen, overknees in trendy kleuren of fijngebreide armwarmers verlenen je dagelijkse outfits een spannende toets en begeleiden je zowel naar een zakelijke afspraak als naar het tuinfeest van je beste vriendin. Kousen, arm- en beenwarmers vervolledigen onze look op een harmonieuze en verrassende wijze– precies zoals wij het willen.

Kousen voor elke stijl: een ontspannen casual uitstraling of vrouwelijke businesslook

Op een zachte herfstavond zit je met je vriendin in een chic restaurantje in de buurt van het stadspark. De aangename temperatuur heeft veel mensen naar buiten gelokt. Je bent blij dat je nog een tafeltje hebt kunnen bemachtigen, want er staat een lange rij voor de ingang van het restaurant. Terwijl jullie honderduit nieuwtjes aan het uitwisselen zijn, slaat je vriendin plots op haar kleurrijke, flinterdunne zijden overknees. Ze heeft een leuk idee: een smartphone-app waarmee je onderweg online een plaatsje kunt reserveren in restaurants. Je kijkt verbaasd op en er verschijnt een glimlach op je gezicht. Terwijl je aan het nadenken bent over haar sublieme ingeving, trommel je met je vingertoppen op je legging en trek je je kleurrijke beenwarmers op. Naarmate de tijd verstrijkt word je alsmaar enthousiaster. Je bestelt nog twee cocktails en begint samen met haar te brainstormen. De volgende dag bel je een vriend op, die softwareontwikkelaar is. Je spreekt met hem af tijdens je middagpauze. In bikerlaarsjes, fijngebreide panty’s, een jeansrok en een parka slenter je over de boulevard langs het water. Ook hij vindt het een superidee en biedt meteen zijn hulp aan.

Kousen en beenwarmers – formeel, trendy of casual?

Jullie spreken af om tijdens het weekend bij jou thuis samen te zitten. Je zit op de rand van je bed en trekt net je fijngeribde sokken aan, wanneer de deurbel gaat. Je vriendin komt met een bos bloemen en een taart in de hand de trap opgewandeld. Ze heeft de afgelopen week elk vrij moment aan de uitwerking van haar idee besteed. Trots toont ze je haar ideeën op haar tablet-pc. Niet veel later is je vriend er ook. Met z'n drieën bekijken jullie afwisselend de ontwerpen van je vriendin en de informatie op de laptop van je vriend. Na drie uur intensief zoeken en discussiëren, laat je vriendin zich in haar legging, comfortabele beenwarmers en oversized trui uitgeput op de zetel in je woonkamer vallen. Jullie hebben nog wat werk voor de boeg voordat jullie de app op de markt kunnen brengen. Wanneer de avond ten einde loopt, verdelen jullie de resterende taken: je vriend zal zich met de technische kant bezighouden, je vriendin gaat enkele restaurants aanspreken en hen van haar idee proberen te overtuigen en jij moet potentiële sponsors zoeken. Jullie weten natuurlijk niet of jullie voldoende tijd hebben om dit project na de werkuren te realiseren, maar de eerste stappen zijn alvast gezet. Je belt je favoriete restaurant op en reserveert een tafeltje voor drie. Wie weet is het wel de allerlaatste keer dat je ze hoeft op te bellen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...