new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Damesportemonnees van Esprit

Damesportemonnees moeten aan veel criteria voldoen: ze moeten praktisch zijn, in onze handtas of jaszak passen, ruim genoeg zijn om geld en andere spulletjes in kwijt te kunnen en ze moeten vooral bij onze persoonlijke stijl en al onze outfits passen. Dankzij de verscheidenheid aan moderne portemonnees is dit allemaal geen probleem. Eenvoudig of stijlvol, in leerlook, leer of suède, in een decente of opvallende kleur, in de vorm van een geldbuidel of clutch: damesportemonnees zijn schitterende accessoires en bovendien zeer praktisch.

Praktisch, veelzijdig en vrouwelijk: portemonnees voor dames

Het doet er niet toe hoe vaak jij en je zusjes ruzie hebben gemaakt toen jullie nog kinderen waren. Nu zijn jullie goede vriendinnen, die regelmatig afspreken en elkaar belangrijke dingen toevertrouwen. Dit keer hebben jullie voor iets heel anders afgesproken: jullie vader verjaart binnenkort. Jullie hebben al een tijdje geleden besloten om samen te leggen voor een bijzonder cadeau. De vrijdag voor het feestje verlaat je enthousiast het kantoor. Je hebt nog maar net je sleutelbos en klassieke leren portemonnee op het tafeltje gelegd, wanneer je gsm gaat: je jongere zus vraagt of je morgenochtend met haar wil meegaan om je oudere zus aan het station op te halen.

Zo staan jullie de volgende ochtend samen aan het spoor wanneer de trein aankomt. Je oudere zus is enkele jaren geleden verhuisd en woont nu op een paar uurtjes reizen. Je kijkt rond op zoek naar je zus, wanneer je in de mensenmassa plots een opgestoken arm ziet, die een grote portemonnee uit gestanst leder heen-en-weer zwaait. Typisch je zus! Met een brede grijns komt ze op jullie toegelopen en begroet jullie met een dikke knuffel. Maar er is geen tijd om te talmen. Je twee zussen willen liefst meteen naar de stad gaan om daar een leuk geschenk voor je vader te zoeken. De zon schijnt wanneer jullie het stationsgebouw verlaten en je bent blij dat je een middagje gaat shoppen met z'n drieën. Ook al mag er niet getreuzeld worden, toch kunnen jullie er niet aan weerstaan: wanneer jullie een Italiaanse bar voorbijwandelen, haalt je jongste zus meteen haar meisjesachtige clutchportemonnee boven en zoekt ze wat kleingeld bij elkaar. Enkele minuten later komt ze terug met drie heerlijke cappuccino's in de hand. Jullie zetten jullie zoektocht meteen verder.

Een stijlvolle clutch, een eenvoudige leren geldbuidel of een opvallende portemonnee met krokolook?

De ganse voormiddag slenteren jullie door de winkelstraten. Af en toe gaan jullie een winkel binnen en beginnen dan volop te discuteren. Een speciaal kledingstuk? Een mooi prentenboek? Of iets uit de antiekwinkel? Niets kan je overtuigen en je voelt je een beetje moedeloos. Het wordt al laat en jullie besluiten eerst iets te gaan eten in een gezellige bistro. Tijdens de lunch laat je je blik afdwalen, en plots zie je buiten iets. Gehaast haal je je portemonnee met rits boven, betaal je de rekening en sleur je je zussen mee naar de fotowinkel aan de overkant van de straat. Je kan de fotografe al snel overtuigen om wat tijd vrij te maken voor jullie. Het wordt een fantastische fotoshoot! Lekker gek doen met z'n drieën, dan weer even ernstig poseren, daarna weer speels. Jullie barsten telkens opnieuw in lachen uit. Ook de fotografe is enthousiast. Wanneer jullie anderhalf uur later terug op straat staan, stopt je oudere zus het visitekaartje en de afhaalbon voor de foto's in haar opvallende kunstleren portemonnee en neemt ze je stevig vast. Enkele spontane portretfoto's op grootformaat van zijn drie dochters samen – een mooier geschenk had je vader zich niet kunnen wensen.

Meer weergeven...
Minder weergeven...