new-arrivals-arrow
CONTACT &
FEEDBACK
Wij gebruiken cookies om uw winkelervaring te verbeteren. Door verder te surfen, accepteert u het cookiebeleid. Lees meer

Filteren & sorteren

Maat

Kleur

Sorteren

Aanzicht:
Productweergave zonder model
  • MEESTE ESPRIT-ARTIKELEN TER WERELD
  • Verzending slechts 0,99 €
  • KOPEN OP REKENING
  • GRATIS RETOURZENDING
  • ESPRIT Friends (3% KORTING)

Modieuze sieraden voor dames van Esprit

Wij vrouwen houden van nieuwe spulletjes en willen altijd goed voor de dag komen – daarom houden wij van modieuze juwelen. Modieuze sieraden zijn veel meer dan een goedkoop alternatief voor fraaie zilveren kettingen of gouden ringen – je creëert er in een mum van tijd een hippe en trendy look mee en ze passen bij praktisch al onze outfits. Daarom hebben wij altijd een grote collectie bij de hand. Een casual armband uit leer, een speelse meerrijige parelketting of extravagante oorringen met geslepen glassteentjes. Modern, eenvoudig of vintage: modieuze juwelen inspireren ons en onze stijl elke dag opnieuw.

Glinsterende steentjes en kleurrijk glas, stralende parels en glanzend metaal

Het is een rustige zaterdagavond. Je bent de ganse dag onderweg geweest en kijkt uit naar een verfrissende douche en een leuke film in je zetel. Je hebt net voor de badkamerspiegel je lange ketting met fijne ronde schakeltjes en je oorringen in vintagelook afgedaan en staat op het punt om onder de douche te springen, wanneer je telefoon gaat. Het is je zus, met wie je al sinds je kindertijd een fantastische band hebt. Je begrijpt eerst niet goed wat ze wil zeggen, omdat ze zo enthousiast is, maar uiteindelijk komt de boodschap toch over: ze heeft zich verloofd en wil in de zomer trouwen. Je jubelt van blijdschap en vraagt haar om details. Ze nodigt je bij haar thuis uit om alles te bespreken. Ze is in feeststemming en wil je liefst onder het genot van een heerlijke cocktail over het huwelijksaanzoek en het geplande huwelijk vertellen. Dat moet ze je geen twee keer vragen. Bliksemsnel spring je onder de douche en zoekt snel je outfit samen: een skinny jeans, een speels bloesje en je nieuwe suède laarsjes. Daarbij een glamoureuze armband met glanzende metalen plaatjes, lange oorringen met glinsterende zirkoontjes en een brede ring bezet met glassteentjes in verschillende kleuren. Je werpt nog snel een laatste blik in de spiegel: je nog vochtige haren kun je gerust bij je zus stylen, hetzelfde geldt voor je make-up. Met een fles gekoelde prosecco in de hand vertrek je.

Vrouwelijk of ontdeugend, eenvoudig of glamoureus – met modieuze sieraden kun je elke kant uit

Wanneer je de trap op loopt, staat je zus je al op te wachten in de deuropening: ze straalt. Ze ziet er geweldig uit in haar aansluitende zwarte jurk en de fijne ketting met filigraanhanger die haar decolleté extra in de kijker zet. Rond haar pols, waarmee ze je enthousiast wenkt, draagt ze een vrouwelijke parelarmband. Je omarmt en feliciteert haar, daarna wandelen jullie naar de keuken, waar je meteen twee champagneglaasjes uit de kast haalt. Samen klinken jullie op deze bijzondere gelegenheid en je zus toont je trots haar prachtige verlovingsring. Je glimlacht: dit is de eerste keer in maanden dat je haar hand zonder die ring met de grote, opvallende steen ziet, die ze praktisch voor elke gelegenheid droeg. Met de glaasjes prosecco in de hand gaan jullie naar de badkamer om je klaar te maken voor vanavond. Voor de spiegel vertelt je zus ononderbroken over het aanzoek, lacht en begint dan over haar plannen voor de huwelijksdag, de wittebroodsweken en ten slotte vanavond. Je luistert in gedachten verzonken toe en stelt haar af en toe een vraag, terwijl ze je haren doet. Je kunt haast niet geloven dat je kleine zusje gaat trouwen. Plots zie je in de grote make-uptas van je zus een sierlijke armband bezet met glassteentjes – precies die armband, die jij al weken kwijt bent. Je hebt die haar vast geleend en bent hem daarna vergeten. Je bent blij dat je de armband teruggevonden hebt en ruilt die meteen in voor de metalen armband die je momenteel draagt. Eindelijk staan jullie allebei met schoenen en mantel aan in de gang en willen jullie net naar buiten gaan, wanneer je zus je plots aan je mouw trekt en je enthousiast vraagt of je haar getuige wil zijn. Je lacht, geeft haar een dikke knuffel en jullie vertrekken arm in arm naar de cocktailbar om goed te vieren.

Meer weergeven...
Minder weergeven...